Sayfa 166/992 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    5.25 ler piyasada pek bulunmazdı.
    profesional writing filan hep 1.44 lüklerdeydi
    sonra windows aldı word yaptı.
    bikaç asır önce.

sen pozları bitirdin değil mi?
    pazartesi sıfırdan başlıcan?
    pozlar tertemiz ne var ne yok hepsi uzlaşma ile nakite döndü.
    yeni vade yeni heyecan (vob30 dün gece seansında teoriğin 1500-2400 puan kadar aşağısından poz dağıtıyorlardı bulaşmadım) başlayacak.

5,25" disket hala bende 1 kutu biyerlerde duruyordur.
    sonra 720 ondan sonra 1,44 lük.

bilgisayar kursunda öğrendiklerimizi yazıp kaydettiğimiz basit prg.lar.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ölümcül hata = fatal error.
    karıştırmışım yaw..
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ilk ikisi neydi abi?
    1. Donanım tasarımı
    2. Tesis yönetimi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Bugun nöbetci birakmadilar o yuzden doviz firladi sandim ama 500 milyon satmislar yine.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

İşletim sistemi verilerinden anlaşıldığı üzere Forumun yaş ortalaması anlaşılan 35-45 gibi birşey yani bazı İstisnalar sayılmaz ise

Bu arada vakalar iyi gidiyor inşallah dahada düşer haziranda hayat normale döner

Fakat benim dikkatimi çeken bir şey var gerçi çoğunu yazsakta arada kaynıyor oda ayrı bir konu neyse

3258 ölüm var deniliyor bu ölenler acaba yurtdışından gelenlerle bir bağlantısı varmı yani ya gelenler yada gelenlerin akrabalarımı yoksa kendini bilmezlerin ilk baştaki temas ettiklerimi

Yani şunu anlatmaya ve anlamaya çalışıyorum

Bu süreç en fazla 1 aylık süreç yani yoğun bakım süreci bu sebeple eğer yurtdışından gelenler öldü veya ilk başta akrabalarına bulaştırdı ve akrabaları öldü ise sorun yok yani bundan sonra süreç böyle biter ama gizli gelipte hasta olupta umursamazca dışarıda dolaşıp bulaştırdılarsa bu süreç aynen devam eder
    Aslında şöyle bir açıklama daha yapsalar ölenler yurtdışından gelen ve ilk dönemdeki insanlar ve temas ettikleri deseler en azından izolasyon işe yarıyor bizim sıkıntımız içimizde değil dışarıdan gelenlerin temas etmeden hastanede yada evde karantinada durmaları sonucu büyümeden çözecektir demeleri lazım yani şunu demek istiyorum hala yurtdışından gelenler var ve gizleniyor yasa karantinaya önem vermiyor iseler hala bu süreç devam edecektir

Borc borctur. Kamu ve ozel diye ayrilmaz. Ozelin borcu bir gecede kamunun olur. Zaten su anda dunyada kamulastirma mevcut. Ornek arcelik tuprs ozel sirketler ama bunlarin batmasina izin verebilir misin. Diyebilir misin beni ilgilendirmez sen kamunun mali degilsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    pozlar tertemiz ne var ne yok hepsi uzlaşma ile nakite döndü.
    yeni vade yeni heyecan (vob30 dün gece seansında teoriğin 1500-2400 puan kadar aşağısından poz dağıtıyorlardı bulaşmadım) başlayacak.

5,25" disket hala bende 1 kutu biyerlerde duruyordur.
    sonra 720 ondan sonra 1,44 lük.

bilgisayar kursunda öğrendiklerimizi yazıp kaydettiğimiz basit prg.lar.
    720 byte ve 1,44 mb birisi tek tarafı yazilmis diğeri çift tarafına veri yazilan teknoloji vardı o zamanlar hiç 5,25 lik yok ama 1,44 luerden baya var elimde

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bugun nöbetci birakmadilar o yuzden doviz firladi sandim ama 500 milyon satmislar yine.
    Yurdışından kötü bir fırtına geliyor.
    ilki öncü olacak.
    Yıkıcı dalga arkasında.
    Bütün pisayalar ya v ye ya da yeni dibe gidecek.
    Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Borc borctur. Kamu ve ozel diye ayrilmaz. Ozelin borcu bir gecede kamunun olur. Zaten su anda dunyada kamulastirma mevcut. Ornek arcelik tuprs ozel sirketler ama bunlarin batmasina izin verebilir misin. Diyebilir misin beni ilgilendirmez sen kamunun mali degilsin.

Alen nerdesin ya yoklugunda 1700 e kadar getirdik , p.tesi tekrar 1720-1730 oluruz insallah

Sayfa 166/992 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •