Sayfa 184/992 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Az önce aradım cevap vermedi. Ne olursa olsun bana cevap verirdi.
    Saat orada sabahın 5'şi, hakikaten sağ olsaydı cevap verirdi, küfretmek için!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,249
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Nefret ediyorum cep tel. ekranından bir şeyleri takip etmeye,mis gibi bigisayar ekranı olacak,kocaman...
    HEM BİLGİSAYAR OLACAK
    HEM DE EN AZ 4 EKRAN OLACAK

Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sn Ayasofya bu yüzden long zaten. Yazdiklariniz fiyatlara dahil. [emoji173]
    Benmi longum Viob değil long olmak şort olmak zerre işlem yapmadım. Ben hisseciyim. Hatta aldığım hisse sayısı beşi geçmez. Karlı olacak sağlam olacak geleceği olacak. Dün çok zor geçti benim için araba kullanıyordum. Araba otomatik vites ve elden aparatli gaz fren. Bir Elim direksiyonda bir elim aparattaydi. İşlem yapamadım zarar bir ara 1250 civarındaydı. Babam gile vardım ak sat ak sat derken 150 TL artı kapattım. 29 bin le 900 bin hacim olmuş. Aynı hisseyi kaç kez alıp sattım hatırlamıyorum. İki hissede oldu bu işlem kredi limitim de var param kadar bir ara %2 eksiyken algyo aldım 13,80 e kadar 1500 lot aldım o zararımin çoğu bununla çıktı. Gün sonu 1/2 hisse de kaldım. Borsada işlem yaparken normalden tuvalete gidersem hisseyi taşımam o süre boyunca. Dün direkten döndüm. Şayet telefonun şarjı bitseydi kredili de elimde kalsaydı Pts herhalde 5-6 un zarar yazardım dowa bakarsak.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Makasi kapatmasi icin onunde uzun sure var. Hatta sirf bu yuzden longlayanlar icin bu makasi bile acabilir.
    Palanın pozisyonunu bilemiyoruz ki long sa makası açması lazım ki şortcular gelsin...
    Bence long vadesonu son gün sabah1200 olan makası kapanışta sıfırladı longları daha aşağıdan taşımak için.
    Pazartesi 1000 puan bile yapsa makası kafadan % 1 önde başlar .....
    Bu arada son dakika haberi...
    TSK ya ait tıbbi malzeme taşıyan kargo uçağı ABD ye indi....
    Swap haberi düşerse şaşırmam...

5. Ne kadar şanslıyız. merkez bankası 3 vardiya çalışıp para basıyorlarmış. Allah razı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ne kadar şanslıyız. merkez bankası 3 vardiya çalışıp para basıyorlarmış. Allah razı olsun.
    Bir önceki merkez Bankası başkanı ve tümmüdürler niye görevden alındı işte bunun cevabı burda gizli. 50*60 milyar basılmış. Bur sıfır az bence burada. Çoluk çocuğa lise öğrencisine kredi veriyor şart evrak imza yok. Hatta bankaya gitmene bile gerek yok al. Parayı yolda bulsan böyle kredi vermezsin. Çöpten bulmuş gibi veriyor.

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Palanın pozisyonunu bilemiyoruz ki long sa makası açması lazım ki şortcular gelsin...
    Bence long vadesonu son gün sabah1200 olan makası kapanışta sıfırladı longları daha aşağıdan taşımak için.
    Pazartesi 1000 puan bile yapsa makası kafadan % 1 önde başlar .....
    Bu arada son dakika haberi...
    TSK ya ait tıbbi malzeme taşıyan kargo uçağı ABD ye indi....
    Swap haberi düşerse şaşırmam...
    Yanlış inmiş keşke direk dağlara Suriye topraklarına inseymiş yazık abd birde nakliye ücretini pkklılara yansıtacak biz zaten taşıyoruz yazık değil mi

Ne hesaplar dönüyor
    Neler oluyor
    Şerf.. İktiklerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Saat orada sabahın 5'şi, hakikaten sağ olsaydı cevap verirdi, küfretmek için!
    5 te uyanıyor zaten, hiçbişey bilmiyon sende reha gaya, her sabah 5 te ben uyandırıyom
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 184/992 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •