Bear_Bull
@BearBull26
Benmi longum Viob değil long olmak şort olmak zerre işlem yapmadım. Ben hisseciyim. Hatta aldığım hisse sayısı beşi geçmez. Karlı olacak sağlam olacak geleceği olacak. Dün çok zor geçti benim için araba kullanıyordum. Araba otomatik vites ve elden aparatli gaz fren. Bir Elim direksiyonda bir elim aparattaydi. İşlem yapamadım zarar bir ara 1250 civarındaydı. Babam gile vardım ak sat ak sat derken 150 TL artı kapattım. 29 bin le 900 bin hacim olmuş. Aynı hisseyi kaç kez alıp sattım hatırlamıyorum. İki hissede oldu bu işlem kredi limitim de var param kadar bir ara %2 eksiyken algyo aldım 13,80 e kadar 1500 lot aldım o zararımin çoğu bununla çıktı. Gün sonu 1/2 hisse de kaldım. Borsada işlem yaparken normalden tuvalete gidersem hisseyi taşımam o süre boyunca. Dün direkten döndüm. Şayet telefonun şarjı bitseydi kredili de elimde kalsaydı Pts herhalde 5-6 un zarar yazardım dowa bakarsak.
Palanın pozisyonunu bilemiyoruz ki long sa makası açması lazım ki şortcular gelsin...
Bence long vadesonu son gün sabah1200 olan makası kapanışta sıfırladı longları daha aşağıdan taşımak için.
Pazartesi 1000 puan bile yapsa makası kafadan % 1 önde başlar .....
Bu arada son dakika haberi...
TSK ya ait tıbbi malzeme taşıyan kargo uçağı ABD ye indi....
Swap haberi düşerse şaşırmam...
Ne kadar şanslıyız. merkez bankası 3 vardiya çalışıp para basıyorlarmış. Allah razı olsun.![]()
Bir önceki merkez Bankası başkanı ve tümmüdürler niye görevden alındı işte bunun cevabı burda gizli. 50*60 milyar basılmış. Bur sıfır az bence burada. Çoluk çocuğa lise öğrencisine kredi veriyor şart evrak imza yok. Hatta bankaya gitmene bile gerek yok al. Parayı yolda bulsan böyle kredi vermezsin. Çöpten bulmuş gibi veriyor.
Yer İmleri