Stp emir girerek yapılır bu bunu yapmayı bilmeden viop oynamıyordur kimse inş...aman inş... Long veya short farketmez. Stp emir degerini yöne göre girilir.Tüm aracı kurumlarda vardır standart emirdir.Ve öyle özel emir gibi zincir emir gibi bilmeyenlerin kafası karışmaz...
Yazdıgınız degere geldiginde piyasadan emir göndererek alır veya satar...Eger o kademelere aşırı stop emri girildiyse girilen sıraya göre emir piyasadan oldugu için o degerden uzaklaşarak gerçekleşir kademelerdeki doluluga göre...
Burada uzun zamandır yazan arkadaşlar stop emrini mi bilmiyor yoksa benim kafamı dumanlı gardıroptan dumanlar çıkıyorda...
Şartlı stop emirsiz viopta işlem yapmak batmanin yarısıdır. Girdiğim pozisyonda aklım piyasada kalmaz rahat rahat WC ye giderimendex kontratinda 118.300 5 short olduysam 118.400-500 aralığında 5 short pasife yazarım. 118.700 e de şartlı 10 alış gösterim. Eğer sığ olmayan hisselerde ise stop emrinde Aralık fiyat yazarım hisse vadeli 11.20 iken 11.40 gördüğünde 11.40 ile 11.45 arasındaki her fiyata işle diye. Bazan sığ tahtalarda anı hareket oldiginda tek stop fiyatı islemeyebiliyor ve pozisyon elinde kalıyor.
Mudur Sana dün akşam ne dedim onsla ilgili imkansız yok bu a.q seyinde. Poz açtığım yerden 35 dolar düşüp 35 dolar geri aldılar 24 saat içinde. Öğlen 1670 te p.tesi böyle olsam deli kar ederim diye düşünürken 5 saat sonra 1705 yanıyor tarra yedik diyorum p.tesi 1715 yansın 10 dolar zarara bile razı oluyorum![]()
Yer İmleri