Sayfa 189/992 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Yok be abi trade platformu falan bilmez. Çok yeni borsada.fazla Alsat da yapmaz.uzun vadeci mantığında. Muhtemelen telefon uygulamasindan.Sorayim detayları

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hic duymadim. Forexte var ama borsada oyle bir sey gormedim

2.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Abi onu biliyorum onda sıkıntı yok. Arkadaş yeni başladı borsaya. Mesela selec 8.1 iken 7.8 e zarar kes yazdim dedi. Dedim zincir emir yapman lazım ki otomatik stop olsun diye. Yok 7.8 satış yazarsan 8.09 dan satar diye. O da satış degil zarar kes diye tuş var öyle yazdım dedi. Ve cidden perşembe günü hisse düşerken 7.8 den satmış.ona şaşırdım

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Stp emir girerek yapılır bu bunu yapmayı bilmeden viop oynamıyordur kimse inş...aman inş... Long veya short farketmez. Stp emir degerini yöne göre girilir.Tüm aracı kurumlarda vardır standart emirdir.Ve öyle özel emir gibi zincir emir gibi bilmeyenlerin kafası karışmaz...

Yazdıgınız degere geldiginde piyasadan emir göndererek alır veya satar...Eger o kademelere aşırı stop emri girildiyse girilen sıraya göre emir piyasadan oldugu için o degerden uzaklaşarak gerçekleşir kademelerdeki doluluga göre...

Burada uzun zamandır yazan arkadaşlar stop emrini mi bilmiyor yoksa benim kafamı dumanlı gardıroptan dumanlar çıkıyorda...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku

Burada uzun zamandır yazan arkadaşlar stop emrini mi bilmiyor yoksa benim kafamı dumanlı gardıroptan dumanlar çıkıyorda...
    Konu viob stop değil. Hisse stop emir. (How to)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Şartlı gizli Emir oluyor o .

Her kurumda var mı bilmiyorum

5. Şartlı stop emirsiz viopta işlem yapmak batmanin yarısıdır. Girdiğim pozisyonda aklım piyasada kalmaz rahat rahat WC ye giderim endex kontratinda 118.300 5 short olduysam 118.400-500 aralığında 5 short pasife yazarım. 118.700 e de şartlı 10 alış gösterim. Eğer sığ olmayan hisselerde ise stop emrinde Aralık fiyat yazarım hisse vadeli 11.20 iken 11.40 gördüğünde 11.40 ile 11.45 arasındaki her fiyata işle diye. Bazan sığ tahtalarda anı hareket oldiginda tek stop fiyatı islemeyebiliyor ve pozisyon elinde kalıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hic duymadim. Forexte var ama borsada oyle bir sey gormedim
    Mudur Sana dün akşam ne dedim onsla ilgili imkansız yok bu a.q seyinde. Poz açtığım yerden 35 dolar düşüp 35 dolar geri aldılar 24 saat içinde. Öğlen 1670 te p.tesi böyle olsam deli kar ederim diye düşünürken 5 saat sonra 1705 yanıyor tarra yedik diyorum p.tesi 1715 yansın 10 dolar zarara bile razı oluyorum

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Mudur Sana dün akşam ne dedim onsla ilgili imkansız yok bu a.q seyinde. Poz açtığım yerden 35 dolar düşüp 35 dolar geri aldılar 24 saat içinde. Öğlen 1670 te p.tesi böyle olsam deli kar ederim diye düşünürken 5 saat sonra 1705 yanıyor tarra yedik diyorum p.tesi 1715 yansın 10 dolar zarara bile razı oluyorum
    Valla bu altina ne diyecegimi bilemiyorum artik

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Kafa viopta :D Hisseciler zarar etmiyor oldugundan zarar durduk yoktur :D

Sayfa 189/992 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •