Originally Posted by
abartin
Hayir. Bende ilk aciklanan vaka tarihine inanmiyorum. Belki sayilar dusuktu atlatiriz diye sandilar.
Ama bu virus ile ilgili yanilmayan tek bir kurum yada devlet yoktur. En basta doktorlar ve bilim adamlari....o kadar celiskili konustularki her kesi yainlttilar. Halada oyle.
Her kes onceki viruslerle mukayese yapip benzerlik kuruyordu...
Bu virusun ekonomik ve finansal boyutunun 99 Marmara depreminden cok daha buyuk oldugunu hala savunuyorum. 1-2 ay daha gecsin Tablo dahada netlesir zaten.
Herkese tavsiyem, ahaber, sabah ve akit gazeteleri gibi Halk tv ve sozcu gibi gazetelerede sag duyunuzu kaptirmayin. Bunlari takip etseniz bile iki taraf arasinda dengeli bir tutum belirleyin. Bu tur yandas/yoldas medya kaynaklari sadece holigan yetistirirler.
a haber veya akit ile sözcü yü karşılaştırman tam bir komedi..
herhalde dengeli olayım inanan çıkar filan diye düşünüyorsun.. a haber dinle.. akit oku.. bir de sözcü ye bak.. haberlerin veriliş tarzına.. materyal gerçeklerin nasıl ele alındığına..yaptığın karşılaştırmanın ne kadar manasız olduğunu anlarsın..
akit.. şeriat isteyen yazarlar ile dolu.. iktidarın desteği var.. herkese kafasına göre hakaret edebiliyorlar.. sözcü ise tam markajda.. sürekli denetim altında..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri