Sayfa 197/992 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Hayir. Bende ilk aciklanan vaka tarihine inanmiyorum. Belki sayilar dusuktu atlatiriz diye sandilar.

Ama bu virus ile ilgili yanilmayan tek bir kurum yada devlet yoktur. En basta doktorlar ve bilim adamlari....o kadar celiskili konustularki her kesi yainlttilar. Halada oyle.
    Her kes onceki viruslerle mukayese yapip benzerlik kuruyordu...

Bu virusun ekonomik ve finansal boyutunun 99 Marmara depreminden cok daha buyuk oldugunu hala savunuyorum. 1-2 ay daha gecsin Tablo dahada netlesir zaten.

Herkese tavsiyem, ahaber, sabah ve akit gazeteleri gibi Halk tv ve sozcu gibi gazetelerede sag duyunuzu kaptirmayin. Bunlari takip etseniz bile iki taraf arasinda dengeli bir tutum belirleyin. Bu tur yandas/yoldas medya kaynaklari sadece holigan yetistirirler.
    a haber veya akit ile sözcü yü karşılaştırman tam bir komedi..

herhalde dengeli olayım inanan çıkar filan diye düşünüyorsun.. a haber dinle.. akit oku.. bir de sözcü ye bak.. haberlerin veriliş tarzına.. materyal gerçeklerin nasıl ele alındığına..yaptığın karşılaştırmanın ne kadar manasız olduğunu anlarsın..

akit.. şeriat isteyen yazarlar ile dolu.. iktidarın desteği var.. herkese kafasına göre hakaret edebiliyorlar.. sözcü ise tam markajda.. sürekli denetim altında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Geçen biri dedi zaten bayramdan sonra normalleşmeye çok inanmasınlar kademeli olarak normalleşme olacak fakat maske eldiven sosyal mesafe bunlar hayatımızdan çıkmayacak ayrıca kısıtlamalarda devam dd

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Ilk gelen umreci kafileler haric yurt disindan gelenler karantinaya alindi.
    Bildiğim kadarıyla yurtlarda değil evlerinde bireysel olarak karantinaya alınmaları istendi. Yanlışım varsa düzeltin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Geçen biri dedi zaten bayramdan sonra normalleşmeye çok inanmasınlar kademeli olarak normalleşme olacak fakat maske eldiven sosyal mesafe bunlar hayatımızdan çıkmayacak ayrıca kısıtlamalarda devam dd
    Kısıtlamalarda Devam edecek

Birsen gevşeme olmayacak

Buradan çıkan sonuç

Veriler doğru değil bokunu çıkartmış oluruz

Yada

Güzel giderken içine etmeyelim

Yaşayarak göreceğiz

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla yurtlarda değil evlerinde bireysel olarak karantinaya alınmaları istendi. Yanlışım varsa düzeltin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dogrudur. Bir kismida evde karantinaya gonderildi.

havaalanından girenlere sadece ateş ölçülüyordu.vatandaş serbest bırakılyordu.

bilerek ya da bilmeyerek ilk zamanlar ateş ölçerden teşhis olacağına inanılıyordu.
    hatta bir manken ablamız ben ateş ölçer görmedim dediğinde sağlık bakanı böbürlenerek biz sizi kaydettik diyordu.
    ama öyle olmadı hastalık ateş göstergesinden çok önce taşıyıcı boyuta geçiyordu.
    bu şekilde ülkeye elini kolunu sallayarak girdi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. normalde 1.5-2 tl olan patates bile pazarda 4 lira iken yerli muz 9-10 lira olmuş çok mu değil tabii

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    a haber veya akit ile sözcü yü karşılaştırman tam bir komedi..

herhalde dengeli olayım inanan çıkar filan diye düşünüyorsun.. a haber dinle.. akit oku.. bir de sözcü ye bak.. haberlerin veriliş tarzına.. materyal gerçeklerin nasıl ele alındığına..yaptığın karşılaştırmanın ne kadar manasız olduğunu anlarsın..

akit.. şeriat isteyen yazarlar ile dolu.. iktidarın desteği var.. herkese kafasına göre hakaret edebiliyorlar.. sözcü ise tam markajda.. sürekli denetim altında..
    Baykusun yavrusu anne babasina sahinn gibi gorunur derler...Her iki tarafinda medyasini cok nadiren takip ediyorum. Ortada sidik yarisindan baska bir sey yok. Genelde konvansiyonel medyayi takip etmiyorum. Twiter ve youtube da epey kaliteli hesap ve kanallari var. birde mutlaka yabanci basinida takip etmek gerekir tabi. ...

Sayfa 197/992 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •