Sayfa 205/992 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Çok şerrefsz bir firma... Zamanında bendede vardı. Türk telekom ile araları limoni... Arızayı yapanlar tt elemanları olduğu için, Superonline nın işini yapmıyorlarmış. Sözleşmem bitti kapatmak istedim. Birde yurtdışındayım. Telefon ediyorum, faks çekin diyorlar, faks çekiyorum gelmedi diyorlar (faks alındı belgesinde aldıklarını gösteriyor)
    İnternetten belgeleri yüklüyorum, bize ulaşmadı diyorlar, türkiyeye geçince bayiden yapayım dedim, onlar bizim yetkimiz yok deyip geçiştiriyorlar.
    Cimere, bimere, sanayi ve ulaştırma bakanlığına defalarca şikayette bulundum.
    Yinede kapatmadılar. Sonunda internetten ilçemin tüketici hakem heyetine şikayet ettim, bütün belgelerimi, şikayetlerini gönderdim.
    Yaklaşık bir ay sonra superonlinedan beni aradılar, hemde yurtdışı hattımı. Hattımı kapatıcaklarını söylediler. Ve bir kaç gün sonra öğrendim ki tüketici hakem heyeti bunlara cezayı basmış [emoji23][emoji23][emoji23]
    Bir daha Superonline yada tcell in yanından bile geçmedim... Uzak durun.. Akıl sağlığınız için [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Salı gününden beri internetim yok bu Superonline ne lanet bir firma imiş...kapatacağım hattı sizler ne kullanıyorsunuz evde. Kablo net kullanan var mı ya da ne önerirsiniz... hergün 3 kez arayip ağızlarına sıçmama rağmen çözemediler en iyisi kapatıp çıkmak ne ugrasacagim...zulüm resmen...

Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku

usd.sp -yıllık- R-L -1990-2020

Usd serbest piyasa bazlı, yıllık relative logoratmik, grafikte bakıldığında, 1999 yılının dibinden kırmızı çekilince 1.73, zirveden çekilince yeşil 10.18 ile borsanın dip ve zirve kanal aralığı olarak düşünülürse, bahsedilen 2008 yılının dip değeri beyaz olan, 2.87 görülür. Nisan kapanış, usd kuru ile, 3,24 tür. Usd kurunun fiyatına göre( 7tl baz alınmıştır) kanallar hesaplanınca; (endeksten sıfırlar atılmış olmak şartıyla) dip 1211, zirve 7126 olur.
    Ters düşüncede ise, 800 endeks için (yani 80000) yani 1.73 dip kanal için usd kurunun 4,6242 olması gerekir ki, zirve 4707 ye inmiş olsun. Korelasyon usd aşağı borsa aşağı, usd yukarı borsa yukarı gibi gözükse de asıl kazançlar, usd aşağı borsa yukarı olduğunda başlamış olacak.
    Bahsedilen 2008 dibi için,( usd 4,6242 olması hayal edilmeyince) 7 tl kur üzerinden endeksin 2009 olması düşünülür. Ve şuan 1011 deyiz.
    Nisan kapanış 3,2417 usd olunca, 2019 zirvesi 4.1055 ve 2018 zirvesi olan 4.6590 boğaların takibindedir. Saygılarımla...
    Teşekkürler. Çabaladım ama anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Fiyat karşılaştırma yaptığınız şeyler hep sezon dışı şeyler. Patates muz bunlar hep geçen senenin ürünleri. Birde geçen sene patates azdı orta asya ülkelerinden ithal ettik. Soğan da öyle depoculara ceza yazdılar. Adam gizli depo yaptı.

Çilek nasıl..resmen geçen senenin yarısı fiyat. Erik de öyle. Çağla ise 3 de 1 ... Bakla yarısı. Domates düşük. Bir orada salatalık pahalı sayılır oda tam üretim başlamadı. Hâlâ ihracatcı bağlantı yapmadı kiraz da .napolyon yiyeceğiz bu sene bol bol bence.
    Karpuz nedir mayıs ayında.. tabi normal dışı olur.
    Çilek kaç para yahu, en düşük 10 gaymeden aldım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çilek kaç para yahu, en düşük 10 gaymeden aldım!
    10 gayme çileğe veriyorsunuz ama 10 gayme ateşlemiyorsunuz.
    Teessüf ederim.

5. Evet dostum... Endeks pazartesi yaptığı gapı kapatacak dedik ve kapattı... Bu hareketten sonra daha yukarı bekliyordum.... İzleyip görelim [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    102000 üstü mü diyorsun pazartesi için?????

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Kablonet kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntı yok, aylık 40 tl, aylık 25 Gb adil kotalı 16 mb hızında. 25 gb aşınca hız düşüyor ama iş göruyor. Fiyat artarsa daha yüksek kota ve hızlarda mevcut.
    40 tl iyiymiş....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Ben bu hafta düzeltme bekliyorum, yatırım tavsiyesi değildir tabiki
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    İnşallah. ..
    hayal ürünü rakam

Sayfa 205/992 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •