Originally Posted by
Serkan23
Ben bu hafta düzeltme bekliyorum, yatırım tavsiyesi değildir tabiki
Düzeltme candır , insanlar korkar felan ama endekslerin sağlığı için düzeltme olmassa olmazdır.Kimse istemez ama düzeltme olmaz ise endeksde balon oluşur o çok tehlikelidir biz buna balon ve iğne formasyonu deriz.Şimdi gelelim endeksimize ben dowla korolasyon açısından Dow 23 bin teknik ana destek seviyesini takip ederim , altına düşerse düzeltme sert olur , düşmez ise ihtiyaç kadar olur.Bistte düzeltmelerden birini geçen hafta yaşadık endeks tepki verdi 100 bin üzeri tutundu ikinci düzeltmeyi perşembe günü yaşadık aynı şekilde yine tepki verdi ve inadına 100 bin değil 101.110 üzeri kapandı.Şimdi önümüzdeki hafta beklentim Dow 23 bin altına sarkmaması şartıyla bu iki düzeltmeden alınacak pozitif enerjiyle 103-104 bin seviyeleri test edilecektir.105 bini geçermiyiz ????????? sorusunun cevabı çin ve abd arasında virüsün kaynağı konusunda limoni bir hava var bu ticaret anlaşmalarına gölge düşürürse veya ek vergiler felan gündeme gelirse geçemeyiz.Piyasanın bir gözüde bu gelişmede .......eğer sakinleştirici açıklamalar gelirse 105 bini deviririz.Yurt içi günden AVM lerin kısmen açılımı gündemde bu piyasaya artı olarak yansıyacaktır ..... swap konusunda gelişmeler takip edilecek ayrıca doların 7 tl üzerinde kalıp kalmayacağı bunlar yurt içi gündem olarak takip edilecek konular.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri