Sayfa 209/992 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    İbb AKP de iken
    Kartal belediyesi CHP nin kaldırımları yenileyeceğim maliyet hesapladım 250 bin tl
    İbb: bütçe yok mali kısıtlama var 150 bin tl ancak verebiliriz

Pendik belediyesi AKP nin aynı durum için 300 bin talep ediliyor
    İbb: 500 bin gönderiyorum kolay gelsin
    Bunlar çok doğal bunlar için... Kayınpederim ve kaynanam ne olursa olsun akp ye oy veriyordu. Geçen seçimlerde köyün muhtarı oldu. Memleketimin ilçe yönetimi akp'den iyi partiye geçti. İl merkezi akp de kaldı. Yeni belediye başkanı muhtarları topluyor. Belediyenin akp döneminden kalan borçlarını anlatıyor. Başkan il belediyesinden görevini yapmasını istiyor. Ama akp li il belediyesi iyi partili belediye başkanı ile ilgilenmiyor.. Her yerde takoz koyuyor.
    Yıllardır akp yi destekleyen kayınpederim ancak muhtar olunca akp nin gerçek yüzünü anlıyor.
    Bir şekilde iyi partili ilçe belediyesi, muhtarların ve halkın desteği ile durumu toparladı. Ama vatandaş gerçekleri geçde olsa anladı

2. Dostum... Bence parayı uzun zamandır basıyorlar... Bunu bilmemiz, anlayabilmemiz çok zor. Basılan paralar nerelere gitti bilinmez... Ama aşırı artan fiyatlara baktığımız zaman, para basıldığı çok net belli oluyor... Bu tek başına bir kriter değil. Ama doğruluk payı mutlaka var
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Eyt kaç sefer yola çıktı eylem yaptı hakkımız istiyoruz dediler

Devlet para yok dediler

Şimdi para basıp herkese koşulsuz veriyorlar sakın demeyin bir seferliğine vermek ayrı sürekli vermek ayrı kardeşim sen ver vatandaşın alım gücü artarsa mutluluk endeksinde artar huzuruda artar ama yok siz o paraları sadece yandaşlara ve trollere verdiniz ve vermeye devam ediyorsunuz

Ülkeye yatırım yapılabilirlik neredeyse sıfır şimdi derler ki niye duruyorsun o zaman defolsana

Demezler ki ülke 100 bin hırsız ve 30 milyon cahille bu duruma gelmiş haklısınız

Borsa diyorsun her şey kısıtlı hadi parasını veriyorsun bu seferde büyük başlar seni yiyiyor tam bir fare kapanı misali almak istediğin şey ya canını alacak yada riske ettiğin neyse

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,281
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dostum... Bence parayı uzun zamandır basıyorlar... Bunu bilmemiz, anlayabilmemiz çok zor. Basılan paralar nerelere gitti bilinmez... Ama aşırı artan fiyatlara baktığımız zaman, para basıldığı çok net belli oluyor... Bu tek başına bir kriter değil. Ama doğruluk payı mutlaka var
    MB m1 m2 m3 adı altında piyasadaki miktarı ve artış oranı yayınlıyor .

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Buradaki gömünist muyalifler hayat durdu deyorlar, hiçte durmadı şakır şakır faturalarım geliyor hem de hiç aksamadan, CeHaPe olsaydı faturaları aksatırdı yeminlen!

Velhasıl bu faturaların alayı, burada algı kasanlara girsin!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Alice harikalar diyarında gibi yazmışın mest oldum pazartesi gidip hemen hisse almam lazım simdi gerçeklikle bağlanmayan yatırım ancak trader larda olur (ki ben öyle yaptım) uzun vadeli yatırımcı veeya trend yatırımcısı için hüzünlü bir son olur şayet daha önümüzde açıklanmayan iki kritik bilanço var ilk üç aylık ve ikinci üç aylık bilancolar hisseler gözü kör bir şekilde hareket ediyor suanki hisselerin fk dd oranları virüsten önceki fiyatlara göre fiyatlandi son ralli vari hareket onu gösterdi bankalarda sıkıntı büyük batık kredileri takip etmek lazım esnaf çalışılan kredileri ne durumda kobiler fabrikalar ne durumda görmek lazım turizm havayollari seyahet acenteleri zincirleme reaksiyona neden olacakmı hersey için çok ama çok erken daha krizin başında bile değiliz bence

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Havayolu turizm otel borsa performansımdan anlamam ama bunlar realitede ölü sektörler artık
    Bu yaz bu salgın bitmesin
    O beğenmedikleri petrol ayyuka çıkıcak
    Niye ? kim otobüste virus kapma ister?
    İnsanlar zekidir . geçde olsa dank eder
    Herkese tomofil ve mazot benzin gaz
    Elektrikli oto geç o işleri

7. Dostum... Bu bizim bildiklerimiz ... Ya bilmediklerimiz [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    MB m1 m2 m3 adı altında piyasadaki miktarı ve artış oranı yayınlıyor .

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Muzda dehşet ithalat vergisi var.

Eğer bu olmaz ise ANAMUR muzu topu diker.. Yerli üretici kalmaz.
    İthalat vergisi sıfır olsun muzu kontaynır nakiye parasına yersiniz.

Almanya da KORUNACAK YERLİ ÜRETİCİ YOK.... MUZ üreten mi var ALMANYA da.
    yok ama orada muz Türkiyeden ucuz en son gittiğim de 1,20 € 1 Kg hemde bio diye organik adı altında satıyorlar

Sayfa 209/992 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •