Suriyeli din kardesime 280 milyar, 82 milyon Turkiyeye 4.4 milyar.
Suriyeli din kardesime 280 milyar, 82 milyon Turkiyeye 4.4 milyar.
Ortaya bir muz attık, kaç sayfa yazı yazıldı [emoji4][emoji4][emoji4]
Ben direkt konuyu kapatayım en iyisi
Türkiyede asgari ücret 2300 TL iken ortalama muz fiyatı (yerli-ithal) 15-16 tl...
Kanada New Columbia eyaletinde asgari ücret 3400 dolar iken (siz TL kabul edin) muzun ortalama kg fiyatı 1-1,10 dolar(tl kabul edin)
Bu alım gücü farkı hemen hemen bütün ürünlerde var...
Yani poku yemiş durumdayız, ama hala konuşabilen ve ekonomi 10 numara diyen tipler var...
Söylemeden geçmeyeceğim. Biz zeytin üretilen bir ülke olmamıza rağmen zeytin yağının lt si ortalama 48 tl... Kanadada zeytin üretilmediği halde litresi ortalama 9 tl...
Ne kadar acı bir durum. Adamlar zeytinyağını ithal etmesine rağmen bizden 6 kat daha ucuza tüketiyorlar.... (Asgari ücretten ayırdığımız bütçeye göre ise neredeyse 10 kat daha pahalı tüketiyoruz )
Tutmayın beni, delireceğim aq [emoji4]
Şu an referandum yapılsa, ülkenin %90'ı Almanya himayesine girmeyi kabul eder herhalde.
Ya da belki de, ülke o hale getirilmek isteniyor olabilir. Win-Win referandumu.
Eyt kaç sefer yola çıktı eylem yaptı hakkımız istiyoruz dediler
Devlet para yok dediler
Şimdi para basıp herkese koşulsuz veriyorlar sakın demeyin bir seferliğine vermek ayrı sürekli vermek ayrı kardeşim sen ver vatandaşın alım gücü artarsa mutluluk endeksinde artar huzuruda artar ama yok siz o paraları sadece yandaşlara ve trollere verdiniz ve vermeye devam ediyorsunuz
Alice harikalar diyarında gibi yazmışın mest oldum pazartesi gidip hemen hisse almam lazım simdi gerçeklikle bağlanmayan yatırım ancak trader larda olur (ki ben öyle yaptım) uzun vadeli yatırımcı veeya trend yatırımcısı için hüzünlü bir son olur şayet daha önümüzde açıklanmayan iki kritik bilanço var ilk üç aylık ve ikinci üç aylık bilancolar hisseler gözü kör bir şekilde hareket ediyor suanki hisselerin fk dd oranları virüsten önceki fiyatlara göre fiyatlandi son ralli vari hareket onu gösterdi bankalarda sıkıntı büyük batık kredileri takip etmek lazım esnaf çalışılan kredileri ne durumda kobiler fabrikalar ne durumda görmek lazım turizm havayollari seyahet acenteleri zincirleme reaksiyona neden olacakmı hersey için çok ama çok erken daha krizin başında bile değiliz bence
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri