Sayfa 208/992 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Suriyeli din kardesime 280 milyar, 82 milyon Turkiyeye 4.4 milyar.

2. Ortaya bir muz attık, kaç sayfa yazı yazıldı [emoji4][emoji4][emoji4]
    Ben direkt konuyu kapatayım en iyisi
    Türkiyede asgari ücret 2300 TL iken ortalama muz fiyatı (yerli-ithal) 15-16 tl...
    Kanada New Columbia eyaletinde asgari ücret 3400 dolar iken (siz TL kabul edin) muzun ortalama kg fiyatı 1-1,10 dolar(tl kabul edin)
    Bu alım gücü farkı hemen hemen bütün ürünlerde var...
    Yani poku yemiş durumdayız, ama hala konuşabilen ve ekonomi 10 numara diyen tipler var...
    Söylemeden geçmeyeceğim. Biz zeytin üretilen bir ülke olmamıza rağmen zeytin yağının lt si ortalama 48 tl... Kanadada zeytin üretilmediği halde litresi ortalama 9 tl...
    Ne kadar acı bir durum. Adamlar zeytinyağını ithal etmesine rağmen bizden 6 kat daha ucuza tüketiyorlar.... (Asgari ücretten ayırdığımız bütçeye göre ise neredeyse 10 kat daha pahalı tüketiyoruz )
    Tutmayın beni, delireceğim aq [emoji4]

Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Siz muhacirmisiniz, ümmet daima kıymetlidir!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    İbb AKP de iken
    Kartal belediyesi CHP nin kaldırımları yenileyeceğim maliyet hesapladım 250 bin tl
    İbb: bütçe yok mali kısıtlama var 150 bin tl ancak verebiliriz

Pendik belediyesi AKP nin aynı durum için 300 bin talep ediliyor
    İbb: 500 bin gönderiyorum kolay gelsin

5. Şu an referandum yapılsa, ülkenin %90'ı Almanya himayesine girmeyi kabul eder herhalde.

Ya da belki de, ülke o hale getirilmek isteniyor olabilir. Win-Win referandumu.

Eyt kaç sefer yola çıktı eylem yaptı hakkımız istiyoruz dediler

Devlet para yok dediler

Şimdi para basıp herkese koşulsuz veriyorlar sakın demeyin bir seferliğine vermek ayrı sürekli vermek ayrı kardeşim sen ver vatandaşın alım gücü artarsa mutluluk endeksinde artar huzuruda artar ama yok siz o paraları sadece yandaşlara ve trollere verdiniz ve vermeye devam ediyorsunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siz muhacirmisiniz, ümmet daima kıymetlidir!
    Ben Ataturk milliyetcisiyim. Ummet gibi seylerle isim olmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Düzeltme candır , insanlar korkar felan ama endekslerin sağlığı için düzeltme olmassa olmazdır.Kimse istemez ama düzeltme olmaz ise endeksde balon oluşur o çok tehlikelidir biz buna balon ve iğne formasyonu deriz.Şimdi gelelim endeksimize ben dowla korolasyon açısından Dow 23 bin teknik ana destek seviyesini takip ederim , altına düşerse düzeltme sert olur , düşmez ise ihtiyaç kadar olur.Bistte düzeltmelerden birini geçen hafta yaşadık endeks tepki verdi 100 bin üzeri tutundu ikinci düzeltmeyi perşembe günü yaşadık aynı şekilde yine tepki verdi ve inadına 100 bin değil 101.110 üzeri kapandı.Şimdi önümüzdeki hafta beklentim Dow 23 bin altına sarkmaması şartıyla bu iki düzeltmeden alınacak pozitif enerjiyle 103-104 bin seviyeleri test edilecektir.105 bini geçermiyiz ????????? sorusunun cevabı çin ve abd arasında virüsün kaynağı konusunda limoni bir hava var bu ticaret anlaşmalarına gölge düşürürse veya ek vergiler felan gündeme gelirse geçemeyiz.Piyasanın bir gözüde bu gelişmede .......eğer sakinleştirici açıklamalar gelirse 105 bini deviririz.Yurt içi günden AVM lerin kısmen açılımı gündemde bu piyasaya artı olarak yansıyacaktır ..... swap konusunda gelişmeler takip edilecek ayrıca doların 7 tl üzerinde kalıp kalmayacağı bunlar yurt içi gündem olarak takip edilecek konular.
    Alice harikalar diyarında gibi yazmışın mest oldum pazartesi gidip hemen hisse almam lazım simdi gerçeklikle bağlanmayan yatırım ancak trader larda olur (ki ben öyle yaptım) uzun vadeli yatırımcı veeya trend yatırımcısı için hüzünlü bir son olur şayet daha önümüzde açıklanmayan iki kritik bilanço var ilk üç aylık ve ikinci üç aylık bilancolar hisseler gözü kör bir şekilde hareket ediyor suanki hisselerin fk dd oranları virüsten önceki fiyatlara göre fiyatlandi son ralli vari hareket onu gösterdi bankalarda sıkıntı büyük batık kredileri takip etmek lazım esnaf çalışılan kredileri ne durumda kobiler fabrikalar ne durumda görmek lazım turizm havayollari seyahet acenteleri zincirleme reaksiyona neden olacakmı hersey için çok ama çok erken daha krizin başında bile değiliz bence

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 208/992 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •