Sayfa 211/992 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    A101 de ithal muz(ekvador menşeli)2 hafta önce 9.9 tl idi.Dolar 6.80 falandı. Şu an 12.95 tl
    Her Ramazan aynı
    Adına serbes piyasa ekonomisi
    Yada milletin canı çekip iftarda yeme duygusunu şey etme (kullanıp fazla kar elde etme)
    Diyebiliriz
    Hangisi uyarsa
    Bana sorsan
    İki kapı da aynı neticeye açılıyo
    12.95 i ödüyorsun
    Bzm herşey menfaat abi
    Ondan sonra kukuman kuşu gibi düşünürüz
    Niye İslam alemi dünya finans piyasalarında söz sahibi değil diye kaldıki o market en ucuzu ben daha son on gün 17 TL den aşağı muz görmedim Yer istanbul

Viopta endeks teminat 1150 oldu

şimdi

10 bin TL olsun hesapta
    1 kontrat işlem açarsan hesabında en az 1150 tl olmas lazım ve geriye 8850 tl paran kalır ama farklı bir vadeden ters işlem açarsan tekrar 10 bin tlmi olur?

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

şimdi

10 bin TL olsun hesapta
    1 kontrat işlem açarsan hesabında en az 1150 tl olmas lazım ve geriye 8850 tl paran kalır ama farklı bir vadeden ters işlem açarsan tekrar 10 bin tlmi olur?
    Yine 8850 liran olur. Vade secmek sana kalmis.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

şimdi

10 bin TL olsun hesapta
    Uzun vadede islem yapmanin nedeni pozlari koruyabilmek ama ayni ay icerisinde ki vade sonunda pozlari ya kapatacaksin ya da pay vadeliler vade sonunda sana hisse olarak geri donecekler. Tabi bunun karsiliginda ki parayi odeyeceksin.

Gun sonunda uzlasiyoruz ve kar zarar hesabimiza isliyor ya. Bu diger vadeler icinde gecerli. Yani haziran vadede islem yapip 5000 tl zararin olunca o orada oyle hisse senedi gibi beklemiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Muzda dehşet ithalat vergisi var.

Eğer bu olmaz ise ANAMUR muzu topu diker.. Yerli üretici kalmaz.
    İthalat vergisi sıfır olsun muzu kontaynır nakiye parasına yersiniz.

Almanya da KORUNACAK YERLİ ÜRETİCİ YOK.... MUZ üreten mi var ALMANYA da.
    Benzin fiyatlari da almanya ile ayni civarda, petrol ureticilerini mi koruyorlar.
    Bu ulkenin namuslu vatandaslari sagilacak inek goruldugu icin bu noktadayiz. Kimsenin ureticiyi dusundugu yok. Dusunseler tarim politikasi uretimi desteklerdi. Vergilerin tek amaci halki somurmek , ne yazik ki tek anladiklari is bu.

Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Benzin fiyatlari da almanya ile ayni civarda, petrol ureticilerini mi koruyorlar.
    Bu ulkenin namuslu vatandaslari sagilacak inek goruldugu icin bu noktadayiz. Kimsenin ureticiyi dusundugu yok. Dusunseler tarim politikasi uretimi desteklerdi. Vergilerin tek amaci halki somurmek , ne yazik ki tek anladiklari is bu.
    Herkes vatandaşı düdükleme derdinde devlet vergiyle, şirketler zamla.

Marttan bu yana kurdan başka ne değişti de muz % 60-80 pahalandı, dolar gayme de o kadar artmadı herhalde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Uzun vadede islem yapmanin nedeni pozlari koruyabilmek ama ayni ay icerisinde ki vade sonunda pozlari ya kapatacaksin ya da pay vadeliler vade sonunda sana hisse olarak geri donecekler. Tabi bunun karsiliginda ki parayi odeyeceksin.

Gun sonunda uzlasiyoruz ve kar zarar hesabimiza isliyor ya. Bu diger vadeler icinde gecerli. Yani haziran vadede islem yapip 5000 tl zararin olunca o orada oyle hisse senedi gibi beklemiyor.
    Ben şöyle bir işlem yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam

Rakamlar sallama

10 bin TL var
    %25 mc
    bin tl endeks teminat

5 kontrat long açtım Haziran vade
    Bin puan düştü
    Hesap şu
    10-5-2.5-1=1.5
    Sonra Ağustos vade 5 kontrat short açtım
    Hesaba baktım 6.5 olmuş yani ters işlem teminatı kitlemiş

Şimdi bu durum olmuyor mu?

8.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Adamlar rysas-rygyo da ne operasyon çekmişler bee. Twitterda 15 dakikalık video var

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    7 milyon doları 33 milyon dolar yapmışlar. 6 ayda. Hintli adam gelmiş bağlantıları kurmuş patronu ayarlamış hisseyi ayarlamış. Toplamış sonrada basmış gaza. Sürmüş 1 liralık eşşeği 12 liraya. Buraya kadar herşey standart borsa maniplasyonu. Peki 12 lira olduğunda dahi bir lot bile satmam diyen twitter fenomenleri kimler. Lan adama kimse soramiyor ne olacak abi bu hisse 1000 lirami olacak cevap ben uzun vadeli yatirimciyim. Gerçi burdaki arkadaşların hepsi ne olduğunu iyi biliyor ve burdakilere bu mallardan aldıramazlar . twitterda yazdığında ise kalabalık bir ekip seni linç ediyor. Burası borsa kim kime korsa. Öyleyse ağlamayacak küçük yatırımcıda.

Sayfa 211/992 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •