Originally Posted by reha kaya Ben banlamadım başka şeyler alabiliyorum, emme bana naaa... kit. vinomarket - biramarket var
Neyse fazla kafa şeyettik komuşum o Taylana, tam tahıla geçecektim şimdi de ittimin Coronası çıktı!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by aydinc vinomarket - biramarket var Turkiyede olupta, bilmediğim satıcı/uretici yoktur.
Originally Posted by reha kaya Turkiyede olupta, bilmediğim satıcı/uretici yoktur. Ben vinomarket'in Bock kitini denedim Gayet iyi , Bomonti sitout benzeri tavsiye ederim
Bunu yoneticilerimiz nasil kesfedemedi hayret
Originally Posted by reha kaya Turkiyede olupta, bilmediğim satıcı/uretici yoktur. Rakı soframızın kıdemli yoldaşım gelmiş,10 sene önceki muhabbetler geldi aklıma ;) yaş 50 yi geçti durulduk biraz.
Originally Posted by OKTAY Rakı soframızın kıdemli yoldaşım gelmiş,10 sene önceki muhabbetler geldi aklıma ;) yaş 50 yi geçti durulduk biraz. Yaş 50'yi geçince insan durulmaz azar, siz de tam tersi olmuş!
Originally Posted by reha kaya Herif, ne anasında, ne bacısında, ne de avradında temiz iğne ucu kadar yer kalmayacağını bildiği için, tüm sosyal medya gruplarını kapattı. "temiz iğne ucu kadar yer kalmayacağını bildiği için"
Forum Rules
Yer İmleri