Sayfa 217/992 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bu Konuda bilgilendirme yapayım. Mide kanserinden korunmak için incir yiyin. prostat için brokoli, kalp krizinden korunmak için alıç sirkesi nahita Marka olsun iki yıl meşe küpünde demleniyor, corono, sinüzit, akciğer, boğaz enfeksiyonu vs kekik yağı, saçlarla ilgili sarımsak aç karna yerseniz saçlar siyahlasir, dökülmesini azaltır ilave olarak ruseyn doğal e vitamini içerir, boğaz enfeksiyonu için udi hindi. Burda çok yer kaplamasın özelden yazın cevap vereyim beleş.

Seveni cok ama ben boyleyim iste.

Kazim da guzel yapar. Buz gibi.

Ben yengenini seviyirum onun
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sevilmez mi bu yaa..

Biri büyük ve biri küçük iki bardak halinde verilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Matriks derinlik kullanan var mi ,fiyat politikasi nasil ,kurumlardan talep edip alan var mi ?
    Liste fiyatlarini sayfasinda gordum ,baya yuksek fiyatlari

(*Konu Muz dan biraz uzaklassin)
    yeni kurdurdum

yurt dışı anlık ve tahvil derinliği hariç
    full viop ve hisse paketi

kdv dahil 420 tl matriksten direkt alırsan
    aynı paketi aracı kurumdan alırsan komisyon karşılığı 320 tl.( ayda 800 tl-- 1000 tl komisyon bırakırsan bedava imiş )

benim aldığım kurum bilinir büyük kurum.
    ufak kurumlarda bu komisyon bedeli 600 tl lere düşüyormuş.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    muza o kadar çok para ödemeye gerek yok.alternatif olarak elma daha ucuz ve muzdan daha çok besleyicidir daha çok vitamin mineral içerir.Tek şartla organik olacak , olgunlaşmış olacak....fakat kimyasal ilaçla , gübrelerle yetiştirilmiş elmanın kalitesi patatesden daha kötüdür.
    İthal muza gelince elbette anavatanı neresi ise orada daha iyi yetişir.Muz alacaksanız 5 metre öteden kokusunu almanız lazım yoksa almayın.
    Elma demir içeren tek besin. Bir çekirdeğinde iki kimya fabrikası kadar içerik var. Hatta demir 2 içerir. Barsak sadece Demir 2 yi emebiyor.

5. Hüseyin Fuzuli diye bir Azeri var benim bildiğim en iyi adam hiç bir beklentisi yok. Sayfanın altında aylar içinde her besin bitki meyve sebze ile ilgili yayınlari var

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elma demir içeren tek besin. Bir çekirdeğinde iki kimya fabrikası kadar içerik var. Hatta demir 2 içerir. Barsak sadece Demir 2 yi emebiyor.
    ruseym satan firin ben Izmirde bulamadim

Bahsettiginiz elma hic ilaclanmamis taze olacak suni gubre antibiyotik falan verilmemis olacak. Boyle elma kaldimi Turkiyede?

Ben Izmirde bulamadim. Hepsi ilacliydi. Izmirde organik pazara gitsen ki var mi bilmiyorum orada da ilaclanmamis degil daha az ilaclanmisini bulacaksin

Zenginler koylerden getirtiyor boyle seyleri normalin iki kati fiyatina

En basit incir bile ilaca batirilmamisini bulamazsin. Ben bulamadim hemde Izmirde bulamadim

Basimdan gecen olayi anlatayim

Kusadasi Guzelcamlidan yazlik tuttuk. Ertesi sabah aninda bakkala gidip koy sutu getirtmesini soyledim. Hemen abi dedi

Sut geldi kaynattik ama hic kaymak yok

Bakkala gittim koylunun cep telefonunu aldim adami aradim

-Abi senin sutu kaynattik ama kaymak yok

-Abi yok olmaz cunku biz yagini ayri satiyoruz

- Sen koy yerinde sutten yagi nasil ayirdin bu mumkun degil

- Kem kum sey ne bilim hanim bakiyor o islere

Telefonu kapatti

Yani adam bize market sutu satmis
    Koylulerin hepsi sahtekar olmus. koy yumurtasi hayatimda bir kere gordum yalnizca bir kere. O kadar nadir bir sey. Ama koy pazarina git herkes organik yumurta diye bagiriyor. Supersonik yalan. tereyagi aliyorsun tuz basmislar. Neden? Cunku tuzun kilosu 1 TL gercek tereyaginin o zaman 25 TL idi.

O yuzden sizin bu anlattiklarinizin dogalini ilacsizini bulmaniz icin dogu koylerine gitmeniz lazim. Aman ege koylerine gitmeyin egeliler dejenere olmus. Ege de gercek anlamda koy kalmamis. Marmara yada Trakya konusuna hic girmiyorum bitmis oralar

Eskiden koyluler milletin efendisi idi simdi milletin pici olmus

Gebze de bir isim vardi kosturuyorum merkez alandan gecerken koylunun teki elma armut koymus satiyor. Bende yurtdisindan gelmisim insan ozluyor tabi bir tane elime aldim bakiyorum. Adama dedimki " sen bunlara ilac sikiyormusun?"

Oyle o. cocugu olmuslarki cevaba bak

"sen cocugun hastalandiginda cocuguna ilac vermiyormusun?"

Ulan davarin oglu. 1980 den once ilacmi vardi Turkiyede? Ee o zaman nasil emla armut uretiliyordu?

Alacan bunlari islak hortumla sabaha kadar dovecen

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    yeni kurdurdum

yurt dışı anlık ve tahvil derinliği hariç
    full viop ve hisse paketi

kdv dahil 420 tl matriksten direkt alırsan
    aynı paketi aracı kurumdan alırsan komisyon karşılığı 320 tl.( ayda 800 tl-- 1000 tl komisyon bırakırsan bedava imiş )

benim aldığım kurum bilinir büyük kurum.
    ufak kurumlarda bu komisyon bedeli 600 tl lere düşüyormuş.
    Abi sen matriksi yeni mi kurduruyorsun yahu .Senin gibi bu işin piri birisi yeni başlamıyordur heralde derinlige [emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Abi sen matriksi yeni mi kurduruyorsun yahu .Senin gibi bu işin piri birisi yeni başlamıyordur heralde derinlige [emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yok ya aynı anda açamıyorum dört yerde ondan yeni bir tane daha aldım aynı kurumdan.
    ideal de var.
    ama en güzeli ne yalan söyliyeyim teletex ti.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 217/992 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •