Artan

99,00 10 15:28
134,20 10 15:26
178,70 9.97 15:28
375,00 9.97 15:28
1.456,00 9.97 15:23
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:28
520,00 -8.53 15:28
57,05 -6.48 15:28
124,00 -4.62 13:55
92,60 -4.54 15:28
Azalan Hisseler

İşlem

21.593.709.139,75 15:28
20.030.074.625,00 15:28
16.445.808.970,34 15:28
13.025.250.696,50 15:28
12.882.043.505,10 15:28
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Abi sen matriksi yeni mi kurduruyorsun yahu .Senin gibi bu işin piri birisi yeni başlamıyordur heralde derinlige [emoji3]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yok ya aynı anda açamıyorum dört yerde ondan yeni bir tane daha aldım aynı kurumdan.
    ideal de var.
    ama en güzeli ne yalan söyliyeyim teletex ti.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    yok ya aynı anda açamıyorum dört yerde ondan yeni bir tane daha aldım aynı kurumdan.
    ideal de var.
    borsaderinlik diye bir site vardı ne güzel bedava izliyorduk vampirler kapttırdı..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    borsaderinlik diye bir site vardı ne güzel bedava izliyorduk vampirler kapttırdı..
    şuan da paylaşım yapmakta yasak sanıyorum verileri seans içinde.

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bir arada bir arkadas vardi. Burdan bir sifre soyluyordu. Bir kac tahtayi aciyordu canli izliyorduk

5.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Bir arada bir arkadas vardi. Burdan bir sifre soyluyordu. Bir kac tahtayi aciyordu canli izliyorduk
    evet oda kayboldu sağolsun..

6.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    ideal de var.
    O zamanlara yetişemedik ama hikayelerinizi cok okuduk . 2007 gibi üye oldum ben üniversite zamanı . Ama çok okudum burada. O zaman çok daha güzeldi burası. Hele bi borsada nasil para kaybedilir başlığı vardi ;; bence O başlık tek başına bi okul.borsaya yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum . Şimdi çoğu kişi twitter a kaçmış, buraların pek tadı yok . Eskiden burada temel analiz ustası dediğim bazı kişilerin şimdi Twitterda hisse operasyonlariyla isimleri geçiyor Gerçi borsa da eski borsa degil ya su algoritmalardan sonra

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    O zamanlara yetişemedik ama hikayelerinizi cok okuduk . 2007 gibi üye oldum ben üniversite zamanı . Ama çok okudum burada. O zaman çok daha güzeldi burası. Hele bi borsada nasil para kaybedilir başlığı vardi ;; bence O başlık tek başına bi okul.borsaya yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum . Şimdi çoğu kişi twitter a kaçmış, buraların pek tadı yok . Eskiden burada temel analiz ustası dediğim bazı kişilerin şimdi Twitterda hisse operasyonlariyla isimleri geçiyor Gerçi borsa da eski borsa degil ya su algoritmalardan sonra

sistem aynı çarpma bandları genişledi
    iş zorlaştı
    makineler insanlar üstüne oynuyor.
    bugün şanslısın
    yarın şanslı olmıyabilirsin.

ben böyle düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    sistem aynı çarpma bandları genişledi
    iş zorlaştı
    makineler insanlar üstüne oynuyor.
    bugün şanslısın
    yarın şanslı olmıyabilirsin.

ben böyle düşünüyorum.
    Borsa için dediklerin doğru da ben cidden eski hisse net i çok özlüyorum. Sifirdan herşeyi buradan öğrendim ben . Hisseleri dibine kadar araştırmayı buradan öğrendim. Şimdi Twitterda biri yazıyor hop %50.altta kalanın canı çıksın. Tabii orda-küçük tahtalardan bahsediyorum

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •