Sayfa 248/992 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Turizm en riskli bölüm gibi, en azından bu yıl için. En çok turistin geldiği Rusya'da salgın yeni başlıyor, Avrupa'nın durumu malum. İnsanların kısa sürede seyahat etme riskini alacağını zannetmiyorum. Borsa geleceği satın alır derler, şimdiden 2021'i fiyatlarsa başka. Sayın Sercann'ın bahsettiği sasa, aksa ve kordsa ise neden bu hisseler? Ambalaj olsa anlarım. Sayın fuzz_logic'in belirttiği haberleşme ile ilgili kağıtlar daha mantıklı geliyor.
    Berkosan diyecem ama o da çok gitti.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Evet bu soruya cevap verme istatistiği 7>6>4>3 .

İlk önce 3 cevabını verenlerin üstün zeka olduğu düşünülmektedir .

Fakat sorudaki hile tuzağına düşmeden bardaklara odaklanmak yerine ilk tahminde Şişe kapağının kapalı olduğu görebilmek ise
    beynin farklı çalıştığına işaretmiş .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Ben yazana kadar şişe kapağının açık olduğu varsayımına geçildiğinden üstün zekalı olduğum tescillenmiş oldu. Teşekkürler.

3. haftasonu azıcık dersime çalıştım. bistte takip rakamlarım 99300 ve 97300 . 99300 altında yükseliş trendi kırılır, tepki için 97300 beklerim. ereğli 8 altı, thy 10.48 altı, garan 8.23 short rakamım. pazartesi ve salı short yönlü trade kovalarım. çarşamba günü bankalarda long kovalarım. iyi tradeler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Dowda cuma gunku dususun tepkisi olarak vadeliler arti acabilir. Pazartesi bizde arti oluruz ama sali ve carsamba eksiye doneriz gibime geliyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Gördüm o krizleri dostum.. İçin rahat olsun...
    O krizlerde imf, fed ıvır zıvır destek vermedi... Şimdi adamlar para basarım, alırım herşeyi diyor...
    Birde şu var... Daha önce açığa satış yasağı yada devre kesici yoktu.
    Ah şu gençler...

O krizlerde firmalar takir takir çalışıyordu...

AVM'de araç park edecek yer olmuyordu

Lokantalara bazen rezervasyon yapmayınca bir saat barda takılıyordun

Arabaya piyasanın 1 lira altı fiyat verince 100 kişi arıyordu...

Firmalar calisamadiktan, fabrikalar çarkı durdurduk tam sonra para versen kaç yazar vermeden kaç yazar...

Titanik batmış şu verdiklerine seviniyor millet.

Pegasustaki gibi dört tane şerefs... Spek milleti dolandirsin diye tüm kurumlar seferber olmuşlar...

Çanak çömlek patlar yakında...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6. İlk salvolar gelmeye başladı.
    Trump’ın “ Çin Virüsü†sonrası ilk resmi açıklama Avustralya’dan geldi.
    “Milyarlarca $ ve yüzbinlerce can alan Coronavirus salgınında Çin’in sorumluluğu araştırılsınâ€
    Çin cevap vermiş
    “Ayağımızın altına yapışan sakız gibisin. Mallarını boykot ederizâ€

7. Corona virüsün dünyaya yayıldığı Çin'de, son bir günde yalnızca iki vaka tespit edildi. Çin basınındaki haberlere göre, 1 Mayıs'ta ziyarete açılan başkent Pekin'deki parkları son iki günde yaklaşık 1,7 milyon, ülkenin en büyük kenti Şanghay'daki turistik yerleri ise bir milyonun üzerinde kişi ziyaret etti. Çin, başta ABD olmak üzere Batılı ülkelerin virüsün yayılmasını durdurmadığı yönünde suçlamalara hedef oluyor.

https://www.milliyet.com.tr/galeri/s...ilar-6204354/1
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 248/992 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •