Sayfa 249/992 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku

Pegasustaki gibi dört tane şerefs... Spek milleti dolandirsin diye tüm kurumlar seferber olmuşlar...

Çanak çömlek patlar yakında...
    PEGASUS ile TESLA'nın yükselişi-düşüşü zamanlama ve kaldıran ellerin benzerliğine dikkat çekmek isterim.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,455
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Irak’ta da nükleer silah üretildiğine dair kanıtları vardı Irak’ı dümdüz ettikten sonra “pardon yanılmışız” demişlerdi.
    Kanıtları varsa döksünler ortaya neyi bekliyorlar?
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3. hiçbir krizde hatta hiçbir döneömde duymadım. yurtdışı; türkiyenin iflası, moratoryumu söz konusu diye haber, makale geçiyorlar. (dikkatimi çekti.,)

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hiçbir krizde hatta hiçbir döneömde duymadım. yurtdışı; türkiyenin iflası, moratoryumu söz konusu diye haber, makale geçiyorlar. (dikkatimi çekti.,)
    kaynak yazar mısın???

5.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Irak’ta da nükleer silah üretildiğine dair kanıtları vardı Irak’ı dümdüz ettikten sonra “pardon yanılmışız†demişlerdi.
    Kanıtları varsa döksünler ortaya neyi bekliyorlar?
    bence de döksüner,tüm dünya tazminat ister...

6. Ne alabilecekler tazminat olarak? Hiç. Üstelik çin bütün dünyanın üretim üssü. Bindikleri dalı kesmiş olurlar. Bir de kendileri aynı maliyetle o malları üretemeyeceklerine göre yine kendi ayaklarına sıkmış olurlar. Bence tazminat işinden bir şey çıkmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ne alabilecekler tazminat olarak? Hiç. Üstelik çin bütün dünyanın üretim üssü. Bindikleri dalı kesmiş olurlar. Bir de kendileri aynı maliyetle o malları üretemeyeceklerine göre yine kendi ayaklarına sıkmış olurlar. Bence tazminat işinden bir şey çıkmaz.
    çin hakikaten böyle bir canilik yaptıysa sonuçları olur.......

Sayfa 249/992 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •