Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,461
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Irak’ta da nükleer silah üretildiğine dair kanıtları vardı Irak’ı dümdüz ettikten sonra “pardon yanılmışız” demişlerdi.
    Kanıtları varsa döksünler ortaya neyi bekliyorlar?
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

2.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Irak’ta da nükleer silah üretildiğine dair kanıtları vardı Irak’ı dümdüz ettikten sonra “pardon yanılmışız†demişlerdi.
    Kanıtları varsa döksünler ortaya neyi bekliyorlar?
    bence de döksüner,tüm dünya tazminat ister...

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bence de döksüner,tüm dünya tazminat ister...
    E Irakta ABD den tazminat istesin.
    Bunların hepsi ters salvo lar .

4. Dünyada siyaset tamamen değişmiş durumda ABD de 30 milyonun üstü işsiz mevcut önünde KASIM da seçim mevcut TRUMP ın , kendisinden kaynaklanmayan , ekonomisi düzgün ken böyle bir olay yaşayan seçime kadar Çin ne bol bol kayar. Çünkü o 30 milyon kişiye veya ABD halkına bir hedef gösterip oy alması gerek ,
    ABD de Morgage le ilgili okuduğum bir yorumlamada 3,8 milyon kişi borçlarında erteleme talep etmiş.
    Cuma ABD borsalarını düşüren Trump ın Ticaret anlaşmalarının 2. planda kaldığını belirttip ve Çin ni suçlaması , kendisinin seçilmesini Çin in istemediğini söylüyor .Buda Ticaret üzerinden Çin yine sıkıştırılacak bana göre , borsalar sağlık yönünden belirsizliği biraz atlatmışa benziyor en azından ülkeler bunu yaşadı , azalmalar mevcut , 2. salgın olayı olma ihtimali mevcut , aşı zamanı belli , ortada bazı ilaçlar mevcut tedavide kullanılıyor bu yüzden sağlık fiyatlaması yapıldığını düşünüyorum , şimdi 2. çeyrek ve 3. çeyrek kötü geleceği düşünülen dünyada fiyatlamalar olma ihtimali daha yüksek.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dünyada siyaset tamamen değişmiş durumda ABD de 30 milyonun üstü işsiz mevcut önünde KASIM da seçim mevcut TRUMP ın , kendisinden kaynaklanmayan , ekonomisi düzgün ken böyle bir olay yaşayan seçime kadar Çin ne bol bol kayar. Çünkü o 30 milyon kişiye veya ABD halkına bir hedef gösterip oy alması gerek ,
    ABD de Morgage le ilgili okuduğum bir yorumlamada 3,8 milyon kişi borçlarında erteleme talep etmiş.
    Cuma ABD borsalarını düşüren Trump ın Ticaret anlaşmalarının 2. planda kaldığını belirttip ve Çin ni suçlaması , kendisinin seçilmesini Çin in istemediğini söylüyor .Buda Ticaret üzerinden Çin yine sıkıştırılacak bana göre , borsalar sağlık yönünden belirsizliği biraz atlatmışa benziyor en azından ülkeler bunu yaşadı , azalmalar mevcut , 2. salgın olayı olma ihtimali mevcut , aşı zamanı belli , ortada bazı ilaçlar mevcut tedavide kullanılıyor bu yüzden sağlık fiyatlaması yapıldığını düşünüyorum , şimdi 2. çeyrek ve 3. çeyrek kötü geleceği düşünülen dünyada fiyatlamalar olma ihtimali daha yüksek.

Troller iş başında biraz acele etmediniz mi ????????????????? daaaaaa dow un açılmasına saatler var futures yeşil yeşil göz kırpıyor.Sabaha neler olur neler.Çinliler plajlara akın etmeye başlamışlar...... bakalım asya piyasaları nasıl açacak........kalkınma bankaları yeni BDDK bildirisninden muaf tutulmuşlar hele sabah olsun bakalım.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Troller iş başında biraz acele etmediniz mi ????????????????? daaaaaa dow un açılmasına saatler var futures yeşil yeşil göz kırpıyor.Sabaha neler olur neler.Çinliler plajlara akın etmeye başlamışlar...... bakalım asya piyasaları nasıl açacak........kalkınma bankaları yeni BDDK bildirisninden muaf tutulmuşlar hele sabah olsun bakalım.
    Troller beni bağlamaz .
    Ben gördüğümü yorumlarım ,
    Benim terazimde Doğru ve yanlış vardır.
    Onlarda BİAT kültürü mevcut , bu yüzden kafalarına göre takılsınlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •