Sayfa 252/992 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Peki bu senaryoda altın fiyatı nerelere gider?
    O kadar tahvili altına çevirmesine müsade ederler mi bilemiyorum. Ama hızlı davranmazsa hepsine çökecekler
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Troller iş başında biraz acele etmediniz mi ????????????????? daaaaaa dow un açılmasına saatler var futures yeşil yeşil göz kırpıyor.Sabaha neler olur neler.Çinliler plajlara akın etmeye başlamışlar...... bakalım asya piyasaları nasıl açacak........kalkınma bankaları yeni BDDK bildirisninden muaf tutulmuşlar hele sabah olsun bakalım.
    Troller beni bağlamaz .
    Ben gördüğümü yorumlarım ,
    Benim terazimde Doğru ve yanlış vardır.
    Onlarda BİAT kültürü mevcut , bu yüzden kafalarına göre takılsınlar.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Peki bu senaryoda altın fiyatı nerelere gider?
    2050 de altın biteceği söyleniyor ona göre araştırın

4.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    2000 ustu eksi gap acacak ne oldu biseymi kacirdik. Biz kapanirken dow zaten eksideydi. Ve bugun dunyada rusya haric gelen veriler guzelken yarin yatay acar diyorum

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    cuma açık mıydık biz???????

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Abd ingiltere rusya ve güney amerika ülkeleri çok kötü rakamlar gelmiş yeni vaka olarak
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Troller iş başında biraz acele etmediniz mi ????????????????? daaaaaa dow un açılmasına saatler var futures yeşil yeşil göz kırpıyor.Sabaha neler olur neler.Çinliler plajlara akın etmeye başlamışlar...... bakalım asya piyasaları nasıl açacak........kalkınma bankaları yeni BDDK bildirisninden muaf tutulmuşlar hele sabah olsun bakalım.
    Kalkınma bankaları neden muaf tutulmuş devletin elimi var yoksa prodüksiyonlarımı farklı oluyor

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    çin hakikaten böyle bir canilik yaptıysa sonuçları olur.......
    Covid-19 A, B ve C diye 3 mutasyonunun olduğunu okumuştum. A ilk virüs ve Amerikalılar ve Avustralyalılarda Yayılmış. Çin’de yayılan ise B mutasyonu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali ABD yaygara yapıyor da olabilir. İspanyol gribi de Abd’de ortaya çıkmış ama adı İspanyol. Şimdikine de Çin virüsü diyor Trump...

Makalenin tamamı için:
    https://www.eurekalert.org/pub_relea...-cgn040820.php

.....
    The team used data from virus genomes sampled from across the world between 24 December 2019 and 4 March 2020. The research revealed three distinct "variants" of COVID-19, consisting of clusters of closely related lineages, which they label 'A', 'B' and 'C'.
    ....
    Forster and colleagues found that the closest type of COVID-19 to the one discovered in bats - type 'A', the "original human virus genome" - was present in Wuhan, but surprisingly was not the city's predominant virus type.

Mutated versions of 'A' were seen in Americans reported to have lived in Wuhan, and a large number of A-type viruses were found in patients from the US and Australia.

Wuhan's major virus type, 'B', was prevalent in patients from across East Asia. However, the variant didn't travel much beyond the region without further mutations - implying a "founder event" in Wuhan, or "resistance" against this type of COVID-19 outside East Asia, say researchers.

The 'C' variant is the major European type, found in early patients from France, Italy, Sweden and England. It is absent from the study's Chinese mainland sample, but seen in Singapore, Hong Kong and South Korea.
    ....
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

8. Cümleten s.a

Bu yorum Pazar 22.39 da yazılmıştır .

Yarin için Artı Gep bekliyorum

O olmazsa artı kapanış bekliyorum

Sadece sezgilerim böyle söylüyor

Tutarsa tuttu tutmazsa tutmadı deriz

Pozisyonum Löngtür

Dip not Dow dur global borsadır dövizdir alayına bakılmadan üfürülmüştür

Ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 252/992 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri