Sayfa 251/992 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Çin ve DSÖ ********i ama isteyerek ama istemeyerek çok hatalı davrandı.

Adamlar ilk başta maske takmaya gerek yok dediler utanmadan.

Binlerce çinli dünyada fink atar iken salgını sakladı adamlar.

Daha ne yapacaklar tazminat ödemek icin?

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2. Dünyada siyaset tamamen değişmiş durumda ABD de 30 milyonun üstü işsiz mevcut önünde KASIM da seçim mevcut TRUMP ın , kendisinden kaynaklanmayan , ekonomisi düzgün ken böyle bir olay yaşayan seçime kadar Çin ne bol bol kayar. Çünkü o 30 milyon kişiye veya ABD halkına bir hedef gösterip oy alması gerek ,
    ABD de Morgage le ilgili okuduğum bir yorumlamada 3,8 milyon kişi borçlarında erteleme talep etmiş.
    Cuma ABD borsalarını düşüren Trump ın Ticaret anlaşmalarının 2. planda kaldığını belirttip ve Çin ni suçlaması , kendisinin seçilmesini Çin in istemediğini söylüyor .Buda Ticaret üzerinden Çin yine sıkıştırılacak bana göre , borsalar sağlık yönünden belirsizliği biraz atlatmışa benziyor en azından ülkeler bunu yaşadı , azalmalar mevcut , 2. salgın olayı olma ihtimali mevcut , aşı zamanı belli , ortada bazı ilaçlar mevcut tedavide kullanılıyor bu yüzden sağlık fiyatlaması yapıldığını düşünüyorum , şimdi 2. çeyrek ve 3. çeyrek kötü geleceği düşünülen dünyada fiyatlamalar olma ihtimali daha yüksek.

3.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Böyle bir şeyi gerçekten yapmış olabileceklerine ben inanmıyorum açıkcası...
    Çin'i pek çok konuda suçlamak mümkün olabilir, özellikle şeffaf olmamakla ve tüm dünyayı zamanında bilgilendirmemeleri de büyük bir hataydı.Tabi bundaki suç ortağı DSO...

Ama bilinçli (yada değil) olarak böyle bir virüsu ortalığa saldıklarına inanmak istemiyorum...Bunun büyük oranda spekülasyon olduğunu düşünüyorum...
    Böyle bir iddia çok ciddi kanıtlar gerektirir..
    Bende koskoca Çin in bu mevzuu da keklendiğini düşünüyom
    Yok fare yemişler yok wuhan laboratuvar vs vs
    Bunlar o ka Zeki adamlar deyilki oyle bişey icat etsin
    Kaldıki tüm fabrikaları istop etti bu işten menfaatleri ne?
    Onları taşıyıcı anne olarak biri kullandı ama kafamdaki şüpheli bana kalsın
    Ayrıca tabiat o kadar pis ki
    Ben çocukken 70 sene evvel
    Tüm bezler kaynatılırdı
    Şimdi tuvalet kağıdı yok çocuk bezi bayan pedi Katla çöpe at
    Hayret ediyom artık devlet, o çöpten kağıt toplayanlara Niye test yapmıyo?
    Her yer mikrop dolu
    Ne Çin i ya
    Yok, Esenler ÇinÇin deresi mahallesi
    Akıl mantık var zihniyet bozukmu ne

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dünyada siyaset tamamen değişmiş durumda ABD de 30 milyonun üstü işsiz mevcut önünde KASIM da seçim mevcut TRUMP ın , kendisinden kaynaklanmayan , ekonomisi düzgün ken böyle bir olay yaşayan seçime kadar Çin ne bol bol kayar. Çünkü o 30 milyon kişiye veya ABD halkına bir hedef gösterip oy alması gerek ,
    ABD de Morgage le ilgili okuduğum bir yorumlamada 3,8 milyon kişi borçlarında erteleme talep etmiş.
    Cuma ABD borsalarını düşüren Trump ın Ticaret anlaşmalarının 2. planda kaldığını belirttip ve Çin ni suçlaması , kendisinin seçilmesini Çin in istemediğini söylüyor .Buda Ticaret üzerinden Çin yine sıkıştırılacak bana göre , borsalar sağlık yönünden belirsizliği biraz atlatmışa benziyor en azından ülkeler bunu yaşadı , azalmalar mevcut , 2. salgın olayı olma ihtimali mevcut , aşı zamanı belli , ortada bazı ilaçlar mevcut tedavide kullanılıyor bu yüzden sağlık fiyatlaması yapıldığını düşünüyorum , şimdi 2. çeyrek ve 3. çeyrek kötü geleceği düşünülen dünyada fiyatlamalar olma ihtimali daha yüksek.

Troller iş başında biraz acele etmediniz mi ????????????????? daaaaaa dow un açılmasına saatler var futures yeşil yeşil göz kırpıyor.Sabaha neler olur neler.Çinliler plajlara akın etmeye başlamışlar...... bakalım asya piyasaları nasıl açacak........kalkınma bankaları yeni BDDK bildirisninden muaf tutulmuşlar hele sabah olsun bakalım.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    fdow artı olmazsa 99 altı açar.....
    2000 ustu eksi gap acacak ne oldu biseymi kacirdik. Biz kapanirken dow zaten eksideydi. Ve bugun dunyada rusya haric gelen veriler guzelken yarin yatay acar diyorum

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Suudlardan çıkan para daha üretim tabanlı borsalara gelirse bizim borsanında biraz şansı var bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    İlk salvolar gelmeye başladı.
    Trump’ın “ Çin Virüsü†sonrası ilk resmi açıklama Avustralya’dan geldi.
    “Milyarlarca $ ve yüzbinlerce can alan Coronavirus salgınında Çin’in sorumluluğu araştırılsınâ€
    Çin cevap vermiş
    “Ayağımızın altına yapışan sakız gibisin. Mallarını boykot ederizâ€
    Çin bütün rezervlerini altına çevirmek zorunda kalabilir bu süreçte
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Çin bütün rezervlerini altına çevirmek zorunda kalabilir bu süreçte
    Peki bu senaryoda altın fiyatı nerelere gider?

Sayfa 251/992 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •