şöyle izliyorumda herkes düşüş bekliyor ama ben + taraftayım düzeltme yerlerini daha önce endexs yorumumda yazdım ..mayıs ayı hareketli olacak beni takip edenler korkmasınlar![]()
şöyle izliyorumda herkes düşüş bekliyor ama ben + taraftayım düzeltme yerlerini daha önce endexs yorumumda yazdım ..mayıs ayı hareketli olacak beni takip edenler korkmasınlar![]()
izlicez görücez ........
Netaş Telekomünikasyon A.Ş. - Rhea Girişim Payı: % 19,79
Seta Tıbbi Cihazlar İthalat ve İhracat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş.
Yatırım Tarihi: Şubat 2010
Sektör: Sağlık / Hasta Güvenliği ve Tek Ku llanımlık Malzemeler %95
Netsafe Bilgi Teknolojileri A.Ş.
Yatırım Tarihi: Ocak 2010
Sektör: Teknoloji / Bilgi Güvenliği
RML Lo jistik ve Denizcilik Hizmetleri A.Ş.
Yatırım Tarihi: Aralık 2010
Sektör: Altyapı / Uluslar arası Deniz Taşımacılığı ve Lojistik
Tesekkurler cevabıniz için saygılar.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik comak hocam rheag devam mı
Şb çelik hocam rheag yükselişi netaşı olumlu yönden etkilermi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli hocam endeksin düşüşüne rağmen TKFEN iyi durdu. Sizden ricam muhtemel bir çıkışta hangi seviyeleri takip edelim. Çok uzun sure bir hissede sabredemiyorum azda olsa kar edersem tamahkar olup satış yapmaktan yanayım. Helalinden emekle biriktirdigimiz birkaç kuruş sermayeyi küçük bir ev almak için yola girdiğim bu borsa serüveninde sermayenin yüzde doksanı kaybedince cesaret kalmıyor ve azda tamahkar oluyor. Karşılıksız vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Derinlik programım yok. TradingWeaf a bazen bakıyorum orda Rsı Macd bakıyorum oda acemi bakış açısıyla. Sizce orda hangi osilatora bakalım ve hangi zamanlarda? Şunu bilin Yadandan sizler için duacıyız. Rabbim o temiz gönlünüze göre herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Hocam afyon ile ongorunuz nedir gecmis hareketlerine bakarsak 5 yilda bir sukse hareketler yapiyor acaba yine tarih tekerrürden mi ibaret olacak 10 tl fiyatlara gidecek mi
Yer İmleri