Sayfa 316/775 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Abiler kusura bakmayın ama nasıl bir bataklik. Zaten zirvesi ne ki bu kağıdın. Maliyetiniz kaç? 30 falan mı?

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by altar237 Yazıyı Oku
    Teşbihte hata olmaz sn.hectoral kendi adıma hem şikayet ediyorum hemde vazgeçmiyorum demek için. Neyse herkesin kendi kararı. Kolay gelsin
    Her seferin de işte bu yüzden yazmak konusunda iki kere düşünüyorum. Maalesef yine yazdim.
    O zaman dinleyin. Bu kalitesi tartışılır şirket yönetimi 2012 senesinde herşey piyasa şatlarında giderken önce birinci halka arzı yaptı. Hisse 22 den 19 a geriledi. Bu esnada CEO müjdat sahneye çıktı ve televizyonda 19 lira Netaş için az dedi. NETAŞ in CEO su söylüyor. O zaman doğrudur dedim.
    Bunun hemen ardından bugunku 8 milyonu MKK ya kote ettiler. Hisse üç taban yedi. Peki o zama kol kes çık. Daha durun kapana girdik bir kere.
    Bu arada ne hikmetse citi sahnedeydi. Toplam 2.3 milyon piyasadan mal aldı. Yabancı hisseye girdi toparlayacak derken hergün dibe vura vura 12 ye geldi. Sonra birden yabancı bu mali %70 zararla maldan çıktı. 9 dan başladı Durunca fiyat 7 tl idi.
    Daha ne anlatayım.
    Hisse 4.80 ken birden bloomberg te Kanadaya 800 milyon dolarlık karasal telsiz sattik diye haber çıktı. Tavan oldu. Tam 3 saat sonra bloomberg kendi haberini yalanlayarak sehven hata yaptık. Miktar 800 bin dolarmış dedi. Şirket ne yaptı. Bu satış haberini bile KAP a bildirmedi.
    Buraya kimler geldik kimler geçti. Hepsi dediklerimiz kızdı. Kusurumuza bakanda kızan hakaret edende.

Neyse sizlere mutluluklar. Sağlıklı günler dilerim.

2. Sn.doctorre elinize sağlık tez konusu olacak bir hikâye. Firmanın kap a karşı bir gıcıklığı var gibi. Ben sizin gibi uzun zamandır burada değilim ama bu kadar süre bile yetti. Bakalım umarım bu kadar beklediğinize değer. Siz de ben de yakın bir zamanda sağlıkla kazanırız. Saygılar

3. nortel battı ceo netaşı n başında netaş oep e satıldı ceo görev başında netaş çinlilere satıldı hala görevi başında 16 yıldır görevi başında ak parti giderse ceo ozaman gider

4. Bu hafta hisse nasıl bir seyir izleyecek?
    Bilişim-Teknoloji hisselerinde haftanın son işlem gününde kar satışları görülmüştü. Netaş ta buna dahildi.
    Teknoloji hisselerinde hareketlilik ve haber akışları(5G, yazılım, dijitalleşme vs) devam edecektir diye düşünüyorum. Hatta bir bakanımızın bu konuda bir açıklaması vardı. (Perşembe yada cuma)
    Netaş için 12.80 ve 12.50 destekleri görülür mü, yoksa perşembe zaten görüldü mü?
    Hisseye güzel bir haber gelse (yukarı çıkarsında adres değişikliği vs bile olsayeter )
    Yukarda 14.50 yi geçen hafta aşamadı. Acaba bu hafta yine oraları dener mi?
    Yaşayalım görelim. Bütün Netaş yatırımcısına sağlıklı ve bol paralı bir hafta diliyorum.
    YTD.
    Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur.

https://www.youtube.com/watch?v=SbMd...ature=youtu.be

Elin hintlisine borsanda oyun yaptırırsan. Dünyada sayılı şirketlerin arasına girecek potansiyeli olan bir şirketi mundar ederler. Bir zamanlar cep telefonu üreten netaşı nokianın ne düzenbazlıklar yaparak satış yapmamasına ve zarar etmesine sebep olmustu. O yıllar basarılı olsaydı netaş belki iyi bir telefon üreticisi olabilirdi.

Netaşa çok muthiş bir haber düsmedikce ---netaşın işi zor..ulakın içine ettiler zaten

6.  Alıntı Originally Posted by sanal2020 Yazıyı Oku
    Hisseye güzel bir haber gelse (yukarı çıkarsında adres değişikliği vs bile olsayeter )
    YTD.
    [emoji38][emoji38][emoji38]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu kadar rezil bir hisse. çok yazıklar olsun. Ortam musait olduğu en kısa sürede terk edicem. 2012 gibi düşünerek girdiğim netaş çapulcu torbacı gibi olmuş. Bunu ancak zte deynekçisi yaparlar.

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ZIPKINCI

hızlı hareketler oluyor dusuremedı anlasılan kımseyı kapanıs umarım guzel olacak

Sayfa 316/775 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •