Sayfa 75/440 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3518 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Dün Boğa idik bugün Ayı olduk..

iki, iki buçuk taban daha var gibi sanki helalinden..

2. Dardenel tabandan tavan oldu, casa 3 veya 4 taban yaptı bugün tavan yapti

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. [QUOTE=borsaazmanı;4402956]şirketten gelen açıklama:

yıllardır 2 lira ile 4 lira arasında gidip gelen şirketimiz, 15 lirayı görerek 6 yılın intikamını almıştır.. Biz şirketimize ve hisselerimize sahibiz. Siz elinizdekilere sahip çıkın... ULUSOY UN A.Ş.

Ben tutmaya devam edecegim. Gıda sektörü bu. Sektöre güveniyorum. Bir şeyler dönüyor ama, anlarız yakında.

4. Müjdeli haberlerden 1. Si geldi. Buğday fiyatlarında ciddi artış yapıldı. 2. Si ilk çeyrek bilanço. 3. Sü ortaklık veya hisse satışı. Bugün satışa mal yığanlar, bakarsın yarın alışa mal yığarlar.. borsa işte...[QUOTE=The Farmer;4404017]
     Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    şirketten gelen açıklama:

yıllardır 2 lira ile 4 lira arasında gidip gelen şirketimiz, 15 lirayı görerek 6 yılın intikamını almıştır.. Biz şirketimize ve hisselerimize sahibiz. Siz elinizdekilere sahip çıkın... ULUSOY UN A.Ş.

Ben tutmaya devam edecegim. Gıda sektörü bu. Sektöre güveniyorum. Bir şeyler dönüyor ama, anlarız yakında.
    SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Cumhur baskaninin açıkladığı hububat taban fiyatları olumlu olur mu acaba.

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam öyle olsun, problem değil...
    15 liraya çıkardığınıza göre 35 liraya da çıkarırsınız.
     Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    şirketten gelen açıklama:

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaşlar acil lütfen yardım.
    Ziraat b kullanıyorum. Yarına satış emri ilk 18.10 damı yada 18.15 temi veriyoruz. Birde gece 00.01 de emir verenler var. Gece sıra olarak bizi önemi çekiyor. Musteri hizm ulaşamadım. Saygılar. Sözün özü en hızlı nasıl olur bu is

8. Buğday fiyatlarının artması niye uluun a yarasın ki uluun buğday alıp un üretmiyor mu? Buğday üretmiyor ki.

Sayfa 75/440 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •