Sayfa 78/440 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. a1 1.5 mılyon aldı sattı 10.50 aldı 10.70 sattı paraya bak adamlar hergun delı para kaldırıyor

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    tabana verdim.şimdilik hoşçakalın.tepki alımı olabilir diye geri almadım.kalanlara bol şans
    3,7 MALİYETLİ ULUUN u 10.29 DAN SATIP BURALARDAN ALMAK CESARET ister.1.9 dan sattığım kozaa yı 11.5 den geri almak cesaretini 5 yıl sonra alma cesareti kolay
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

3. 10 m lot el değiştirdi. Bu hissenin yarısi demek Perşembe yi de hesaba katarsak buda artık ortalama maliyetler en az 9 larda demek gibi birşey

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Petun olmasa ekürisi olumlu şeyleri bugün de yazardım.. ama petun 300 milyon hacme ulaşmış zabah zabah. Primli hisselerde yüksek hacimden şeyyederim. Ulu lar başka tabii.. mevzü derin...

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Finalin sonunu merak ediyorum ya hüsran ya da refah, petun dan sıyrılırsak hisse daha iyi olacak intibası veriyor.

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    tabana verdim.şimdilik hoşçakalın.tepki alımı olabilir diye geri almadım.kalanlara bol şans
    haftalık 12.70 veya üstü kapanış yapsın girerim.. yoksa yolu açık olsun..

Aynı düşündük
     Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    Petun olmasa ekürisi olumlu şeyleri bugün de yazardım.. ama petun 300 milyon hacme ulaşmış zabah zabah. Primli hisselerde yüksek hacimden şeyyederim. Ulu lar başka tabii.. mevzü derin...

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Petun tabana yürüyor. Bakalım bizimkinin tepkisi ne olacak, petun taban olup bizimki artıya geçerse güzel günler sürer

Sayfa 78/440 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •