Sayfa 702/899 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Güçlü derken argumaniniz nedir
    Bende zayıf ihtimal diyorum
    1.vazgececek olan niye spk.ya müracaat etsin
    2.yeni teblige göre ayrılma hakkinin Yüksek olma ihtimalinden vede finans sorunu olabilme ihtimali nedeniyle vazgeçer düşünüyorsanız bu ihtimali kurumsal Şişecam ve iş bankası dusunemedi öylemi
    3.vazgececk olan SPK.ca revizyon istenirse oran ve ayrılma hakkını revize edeceğini niye beyan etsin
    4.25.02 tarihide finansal sorununa katkı sağlayacak bir durumdur.
    5.piyasada çağrı fiyatı üzerine gelme ihtimali azmidir.son OYAK grubu cimentolarda o kadar e imza ve fiilen katılıp ayrılma hakkına şerh verenlerden çok cüzi katılım oldu
    Yarında Mardin için süre bitiyor yüzde 10 yukarda fiyat zaten.
    Yani vazgecme ihtimali zayıftır düşüncesindeyim.
    Sagliklar
    1 - SpK fiyatını duymadı ki daha. Vazgeçecekse de kendi kendine vazgeçeceğine suçu SPK 'ya atarak vazgeçer.

2- Bence kesinlikle düşünmedi. Eski kanuna göre hesap etti ama yeni kanun çıktı.

3- Revize ederim ama eşiği geçerse de vazgeçerim diyor .

4- Tabiki . Ne kadar az ayrılma o kadar iyi .

5- OYAK grubu başka bu başka. Bende de Adana var , değil ayrılmak suan ki fiyatını dahi bilmiyorum.

6 - Bence de vazgeçme ihtimali birleşme ihtimalinden düşük. Ama eskiye göre daha güçlü. Önce 10 görüyordum ama telekonferanstan sonra 20 - 30 görüyorum. Şirket bunu masada tutuyorsa biz de tutmalıyız.

Ve bu birleşme, el koymaya karşı yapılıyorsa birlesilmemesi için yeni kozlar da masaya sürülebilir.

SpK, atıyorum Soda 'ya 20 lira Trakya 'ya 10 lira derse iş bankası gitsin derdini Marko Paşaya anlatsın.

Sürprizlere açık olmak lazım. Olmaz diye bir şey yok .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by alanlı Yazıyı Oku
    Normal şartlarda bu ürün, bu fiyatla baskılanmaz. Ürün kıymetli bir ürün, covid-19 ile ezilmiş fiyat uzman raporunda.
    Sodyum ürünleri değerli, her zaman, kriz de bile.
    Umarim öyle olur . Son 1 yıldır mahvettiler yatırımcıları.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    1 - SpK fiyatını duymadı ki daha. Vazgeçecekse de kendi kendine vazgeçeceğine suçu SPK 'ya atarak vazgeçer.

2- Bence kesinlikle düşünmedi. Eski kanuna göre hesap etti ama yeni kanun çıktı.

3- Revize ederim ama eşiği geçerse de vazgeçerim diyor .

4- Tabiki . Ne kadar az ayrılma o kadar iyi .

5- OYAK grubu başka bu başka. Bende de Adana var , değil ayrılmak suan ki fiyatını dahi bilmiyorum.

6 - Bence de vazgeçme ihtimali birleşme ihtimalinden düşük. Ama eskiye göre daha güçlü. Önce 10 görüyordum ama telekonferanstan sonra 20 - 30 görüyorum. Şirket bunu masada tutuyorsa biz de tutmalıyız.

Ve bu birleşme, el koymaya karşı yapılıyorsa birlesilmemesi için yeni kozlar da masaya sürülebilir.

SpK, atıyorum Soda 'ya 20 lira Trakya 'ya 10 lira derse iş bankası gitsin derdini Marko Paşaya anlatsın.

Sürprizlere açık olmak lazım. Olmaz diye bir şey yok .
    Elbette sürpriz herzaman vardır ama bunun ihtimali yüksek olmadığı hususunda mutabikiz mesele yok hayırlısı olsun diyelim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Elbette sürpriz herzaman vardır ama bunun ihtimali yüksek olmadığı hususunda mutabikiz mesele yok hayırlısı olsun diyelim
    Yok tabiki değil. Ama bizim hakim olmadığımız birçok konu vardır. Şirket dahi bize herşeyi açıklamadığını söyledi.
    Her şeyi geçtim , birleşme olamaz deyince oldurmayacak insanlar var bu ülkede.

Evet düşük ihtimal ama birleşme iptal olursa hepinize soda ısmarlayağım.

5. Önemli bir noktaya dikkat çekilmiş.

https://twitter.com/ozturkserh/statu...398053889?s=19

6.  Alıntı Originally Posted by kyhnki Yazıyı Oku
    Önemli bir noktaya dikkat çekilmiş.

https://twitter.com/ozturkserh/statu...398053889?s=19
    Güzel bir paylaşım olmuş.. twiti alintilayip yorumlayalim.. şirketleri ve spk.gov.tr etiketliyelim bizlerde paylaşalım.. okuyan sayisı fazla olsun..twiterda arama yapanların dikkatini çeker.. aklımıza gelen herşeyi denemek lazim..

Ne güzel dunya..borsada şirketi baskilayin defter değeri 0.62 den islem yapsin (trkyacm) sonrada napalim piyasa bunu fiyatliyor diye bu fiyattan ayrılma hakkı talep edin.. yetmemiş olurda teblig çıkarsa raporda borsa değerini de %20 olarak hesaba katın.. borsada sirketlerinizde degermi biraktinizda borsa değerini, deger olarak kabul ediyorsunuz

Kendi şirketlerini 5/6 yıllık kari ile degerlemisler sagolsunlar.. bu fiyata alıcı çıkınca satarlarsa bizde kabul edelim...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
    medyan tahmin +792 puan, ortalama tahmin ise +759 puan oldu.
    Foreks'in 41 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
    yüksek beklenti +1488 puan olurken, en düşük beklenti -762
    puan olarak gerçekleşti.
    Ankete katılan 41 analistin 40'ı pozitif, 1'i negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    BIST100 Endeksi, dün günü 2267,87 puan düşüşle 98842,24
    puandan tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
    BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
    uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
    gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +792
    Ortalama : +759
    Maksimum : +1488
    Minimum : -762
    Katılımcı: 41[(+40)(-)1]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(05/05/2020 - 09:17:35)

8. Doğal soda , sentetik soda dan 2 kat daha fazla gelir yaratıyor... 50 dolar sentetikte kazanıyorsan, doğalda 110 doları buluyor!

100 yıllık doğal rezervi olan bir alanı alacaksın,

Buna 1 milyar dolar yatırım yapacağım, cirom senelik 300 milyon $ olacak , yaptığım yatırımı 6-7 yılda geri alacağım diyeceksin ve tüm bunları kamuoyuyla paylaşacaksın,

Sonra iş birleşmede değerleme olunca bu şirketi, dikkat ediniz!!! tam tamına 360 milyon $ a değerleyeceksin, yani nerdeyse 1 yıllık ciro değerinde...heeee beklediğin favök marjı da %50 he )))

Ya, ya siz bizi gerizkalı sanıyorsunuuuuuz, ya hiç hesap kitap bilmiyorsunuz...

15 bağımsız aracı kurum analistinin Soda için verdiği hedef fiyat ortalaması 8.75 TL civarında, ki bunlar yeni kur artışıyla revize olacak... 15 kurumun analisti hesabı kitabı bilmiyor , bir bu PWC dekiler biliyor....PWC nin analistleri bu şirkete Şişe fiyatını 4.80 TL den alırsak , 4.80 * 1.15997 = 5.56 TL çekiyor )))

8.75 TL nereeee 5.56 TL nere? Bizde tabiki bunları detaylıca SPK ya ilettik, bu iş ya iptal olacak ya iptal olacak...Başka yolu falan yok...

Zaten fiyatlar ayrılma hakkı fiyatlarının altında kaldıkça adım adım iptale koşuyoruz... Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte...

YTD.

Sayfa 702/899 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •