Sayfa 323/992 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

2. Kamyonun freni patladı. baş asağı hızla gidiyoruz. hala hayal satıyorlar. insanlar sabrediyor. ama evine ekmek cocuğuna süt alamassa o zaman göreceğiz. 2 kişi iki gün içinde yokluktan dolayı intihat etti sosyal medya olmassa haberimiz bile olmaz.yandaş medyada tık yok..

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abi valla sende öyle bir zaman mal aldın helal olsun valla ..

81 xxx ler de biz yine mala girdik rallide belli noktada olduk sonra malı verdik shortta geçtik tam 10luk vuruş etmesekte 8 den vurduk . Sen Behzat ç dedin en düşükten almadın gittin aldın aldığından beri hayır etmedi borsa

Kusura bakma bu dediklerim için
    Allahtan ben alışları çok küçük yapıyorum. 1/50 yaptım. Yukarı gitmediği için alışları kestim. Ama gösterge olması açısından çok ilginç. Yabancı dolar bazında bakıyor. Beklentiler maalesef iyi de değil. Dolar bazında ikili dip beklerim.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4. E bu üstten viopda mal alan arkadaşlar burdaki yazıları okuyup etkileniyor sebebi ise sürü pisikolojisi endexler çıkarken herkez löng de almıyor almıyor dayanamıyor ve tepeden yakalanıyor şahsen 93 den beri seyrettim ne hisse ne viop almadım inanmadığın şeyde poz almassın buda bir kazançtır ne işlem yapıyorsanız sakin sakin herkezin aha öldük bittik dediği yer alım zamanı geliyor demektir aha uçuyoz fezaya çıkıyoruz denen yerde satım yeridir hadin rast gele👍

5.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Allahtan ben alışları çok küçük yapıyorum. 1/50 yaptım. Yukarı gitmediği için alışları kestim. Ama gösterge olması açısından çok ilginç. Yabancı dolar bazında bakıyor. Beklentiler maalesef iyi de değil. Dolar bazında ikili dip beklerim.
    2 dalga satışı zaten beklenti dahilin de tutuyorum geldi gelecek derken oyun planımı değiştirdim usul usul yayılmalı löng açıyorum

2 dalga gelirse Geçen sattığım hisselerin alayını alacağım ..

Kazandığımızı kaptırmamak lazım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. eskiden bir anda devalüasyon olurdu ve biterdi. şuaraya bak haftalardır dolar yükselişte (swap mekanizması). Ve daha da çıkacak görünüyor..

7. dün kuyumcu bi akrabamdaydım. 5 dakika sohbet etmek amaçlı girdim geçerken. o ara bi çift yüzüğünü geldi sattı. içim cız etti. sonra öğrendim ki çok fazla kişi satıyormuş, yüzük kolye küpe. satarken yüz ifadelerini bizim siyasilere göstermek lazım. sonra da sormak lazım. elinizde bu kadar imkan varken.. neden diye??

8. 114.650 lönk

Hem aklını hem parasını alıcam pelloşun
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 323/992 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •