Sayfa 711/899 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Arkadasim burda milletin ayrilma hakki sahipligi var. Bundan elinden cikaramiyor. 2. Sebepte disaridan kimse bu hisselere artik guvenip giremiyor. Ne temettusu var adam akilli ne de yatirimci dostlugu. Kac yildir soda dahil ne temettusunu gordunuz kasa para doluda. Veya gercek degerine gore ne hareket cizdi 2 3 yildir. Surekli baskilama var. Yatirimciyi canindan bezdirdi.
     Alıntı Originally Posted by Korfez Yazıyı Oku
    O durumda zaten Soda taşıyan enayidir...Şuanda Soda satıp Anacm alıyor ve %10 daha fazla Şişe Cam hissesi alıyorsun Milyon lotluk portföylerin bu işlemi nedense yapamadığı bir hafta izliyoruz...Acaba neden? Citi Deutsche ve Emeklilik fonları gibi Finansal okuryazarlığı olan arkadaşları bu hesaplamayı görmeye davet ediyoruz

YTD
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Birde arbitraj var demis biriniz yukarida. Kimse sise gurubu hisseler icin ölüp bitmiyor. Gunun birinde birlesecekler diye yuzde 4 fark icin mi riske edecek parayo millet. Sise asagi dusunce yuzde 4 un ne onemi var. Sanki devamli artbitraj dan yararlaniyorsunuz. Bu kadar basit degil bu isler.
    Dostum niyetten bahetmiyorum, sana resmi açıklanmış Pay Değişim Oralarından ve piyasa fiyatlamasından bahsediyorum. Zaten inanıyorsan bir dakika durmazsın Bu kadar net! Yoruma kapalı bir durumdayız zaten.

Soda 1.16 & Anacm 0.88 ...çarp böl hesap orda...Bedava para

YTD.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    (12074*0.30)+(11158*0.30)+(5497*020)+(6294*0.20) = 9.32 TL değerleme fiyatı Ayrılma Hakkı fiyatı olacak yeni tebliğe göre, çok haklısınız ! Bu durumda birleşme tamamen rafa kalkar!

Ytd
    Şu forumda rafa kalkmasını benim kadar isteyen ikinci bir kişi yoktur . Ama neden ? Demek istediklerinizi anlayamıyorum.
    Diğerlerinin düşük kaldığını söylemişsiniz, başka?

Aynen. En cok kesinlikle sodacilar bu isten zararli. Aslinda gurubun hepsi bu nedenle zarar etti. Piyasa ya kotu algiladi ya da bilerek baskikiyorlar hala buralardan mal toplamak icin.

Ama iptale iliskin ortada temenniden baska hic bir makul gerekce yok. Uc asagi bes yukari takilinilacak mevzuymus gibi bunlar.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şu forumda rafa kalkmasını benim kadar isteyen ikinci bir kişi yoktur . Ama neden ? Demek istediklerinizi anlayamıyorum.
    Diğerlerinin düşük kaldığını söylemişsiniz, başka?

5.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Arkadasim burda milletin ayrilma hakki sahipligi var. Bundan elinden cikaramiyor. 2. Sebepte disaridan kimse bu hisselere artik guvenip giremiyor. Ne temettusu var adam akilli ne de yatirimci dostlugu. Kac yildir soda dahil ne temettusunu gordunuz kasa para doluda. Veya gercek degerine gore ne hareket cizdi 2 3 yildir. Surekli baskilama var. Yatirimciyi canindan bezdirdi.

7 yılda BIST 100 ün, 6 katında iyi performe eden SODA dan mı bahsettiniz, ben anlayamadım ?

Benim açımdan tartışalacak birşey yok, hesaplamaları detaylıca paylaşık, isteyen istediği kararı vermekte özgürdür...

İzleyip göreceğiz...

Oyle duz matematikle olsaydi her sey borsada ozsermayesi yok olmus kagitlar ucmaz, guclu ve karli sirketler ucardi.

Takilmaniz gereken nokta yatirim yaptigimiz sirketler neden boyle dusuk degerlendi. Ayrilma haklarimizi neden yeni cikacak teblige gore belirlemiyorlar. Cikmasini bekkemediler. Bunlara kafa yormamiz lazim. Iki matematikle koskoca sirketler karar degistirmez. Ytd.
    7 yılda BIST 100 ün, 6 katında iyi performe eden SODA dan mı bahsettiniz, ben anlayamadım ?

Benim açımdan tartışalacak birşey yok, hesaplamaları detaylıca paylaşık, isteyen istediği kararı vermekte özgürdür...

İzleyip göreceğiz...

7.  Alıntı Originally Posted by Korfez Yazıyı Oku
    Lot arttırma Bende severim ama bu sefer %4 Şişe den primli gidiyor olmamıza rağmen vermeyeceğim Sodalarımı Sen buna sigorta primi ödüyor de dostum...Primi ödedim, iptali bekliyorum İptal günü ve sonrası hedefim çok büyük... Bilmem anlatabiliyor muyum

*Sıralama Net Döviz / Özsermaye 'ye göre yapılmıştır.

YTD.
    Ya birleşme olursa diye de hareket etmek gerekiyor ben ikisine de oynuyorum ama birleşmeyi de ihmal etmiyorum. Birleşme olduğunda da hedeflerim çok yüksek benim olmasa da Ayrıca hemen şimdi değil biraz suların durulmasını beklemek gerek çimento çok tecrübelendirdi bu konuda

8.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Oyle duz matematikle olsaydi her sey borsada ozsermayesi yok olmus kagitlar ucmaz, guclu ve karli sirketler ucardi.

Takilmaniz gereken nokta yatirim yaptigimiz sirketler neden boyle dusuk degerlendi. Ayrilma haklarimizi neden yeni cikacak teblige gore belirlemiyorlar. Cikmasini bekkemediler. Bunlara kafa yormamiz lazim. Iki matematikle koskoca sirketler karar degistirmez. Ytd.

İşte ne dedim? Millet olarak sorunumuz bu okumuyoruz,araştırmıyoruz! ...Geri gidin biraz geri önceki sayfalara...Birine muhalefet ederken, bir bakmak lazım bu kişi neler yazmış neler söylemiş...Önce fikir sahibi olmak lazım,sonra muhalefet...

Düz matematik diye birşe yok...SODA BIST 100 ü 6 ya katladı, o sizin söylediğiniz yüksek temettü veren Tupras vb... şirketleri de katladı...matematik bu...veriler orda gidin bakın...O yüzden Soda yatırımcısı en yüksek gelir sağlamış yatırımcılardandır şu borsadan...Ağlanacak son yerdir burası...Biz tabiri caizse neden ağlıyoruz? Bu şirketi haraç mezat elden alacaklar o yüzden! Dikkat edin hisse gitmedi diye değil, gitmedi diyen dönüp datalara bakacak, ben çok baktım, sizde bakın...

Sayfa 711/899 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •