Sayfa 453/992 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kur 7.25 olmus rezerv tükenmiş ülkede satılmadık özelleşmedik kurum kalmamıs. G20 ülkelerinden swap için para dileniyoruz.

Soran olursa ülkeyi peşkeşmi ceksınler ülkede birşey kalmadı ki neyini isteyebilir örnek ver görelim.

En mahremın askeriyene kdr olan fabrıkalar özelleşmiş
    Üle deme.
    Bak borsayı geri almamıza az kaldı.
    yabancıyı %50 nin altına iteledik mi yönetim bize geçer.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Üle deme.
    Bak borsayı geri almamıza az kaldı.
    yabancıyı %50 nin altına iteledik mi yönetim bize geçer.
    Yüzde 51 i alan yönetir
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yüzde 51 i alan yönetir
    içimizdeki katarlılar... ))

4. Bugün hareketler sert.
    robotları devre dışı bırakmışlar galiba.

5. Hayır 100 bine bile ulaşmaktan aciz
    bin puan yukarı gidemeyen
    bir borsada nasıl long oldum anlamış değilim.
    Pala beni büyüledi herhalde. Hınn Hınnn

6. Vay amk palası. Hafta başından beri yerinde sayıyor.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen zarar ediyor olabilirsin.. ama yüzbinlerce endeks kontratı açık şu anda.. demek ki birileri kar ediyor.. ve oyun devam ediyor..
    Vob daki oyunu görmüyorsanız size davul az....Makasa bakın anlarsınız...en son petrolde oynana ouynu gördünüz....büyük fonlar ,salamonlar hepsi havlu attı....hala bazıları petrol kontratı alacam diye kaşınıyor....Yılanı görmek için çokda alim olm aya gerek yok...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    prensip olarak.. para kazanmanın veya kaybetmenin direkt olarak bir enstrüman ile ilişkisi yok.. viopta para kaybedilemez mi? kaybedilir.. ciddi paralar kaybedilebilir..ciddi paralarda kazanılabilir.. risk yönetimi ve viop ne demek diye düşünerek işlem yaparsak risklerimizi sınırlandırıp değişik stratejilerin parçası haline getirebiliriz.. viopta spekülatif, hedge ve arbitraj gibi değişik stratejiler uygulayabilirsin.. para yönetimi için eşşiz bir platform..

burada en enteresan şey şu: viopta işlem yapmayan insanlar ve hatta " viop ne anlama geliyor amaç ne ?" diye iki dakika işin ruhunu düşünmemiş insanlar "viop boş iş" gibi manasız şeyler söylüyorlar.. forum yönetimi bu alakasız saçmalıklara bir çare bulmalı..
    Herkes kumar gözüyle bakarsa olacağı o tabi... Yurt dışında çocuğunuz okuyor atıyorum her ay 1.000 dolar göndermeniz gerek doların hali belli ama toplu dolar alacak durumda değilsiniz. Veya kiranız dolar bazlı... En basitinden VİOP burada kullanılabilir.
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

Sayfa 453/992 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •