Tavanda 850 bin eşleşme
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavanda 850 bin eşleşme
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Bedelli öncesi güzel haber iyi mal vermişler 1 ayda lakin bedelli sonrası alınır
1.081.000 bekleyen gözüküyor..
inşallah megaptakı yükselısı kaçırmadın keko..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Senı biliyor ve seviyoruz guzel insan, genelde guzel hisseleri secer ama tam yulseleceğı sıra biraz sabırsızlık tan sattığını bilirim kastım onaydı.. Buraya gelmemde payın yok diyemem.. Teşekkür ederim faydalı bılgılendırmelerın için.. İnşallah en iyi kazancı sen sağlarsın..
Yer İmleri