Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
bazen yazıyorum bazı hisse başlıklarına gayri ihtiyari hemen hisse müdavimleri üstüme çullanıyor cahillikle suçluyor .

Oysa sorduğum sorunun cevabını bilmiyorum onlar biliyorlar mı diye merak ettiğimden dolayı .

Yoksa Osmanlı Hahambaşısının Lozanda aracılık etmesinin ardından çocuğunun ikinci adam olarak çalıştığı firmasının nereye nasıl geldiğini ben bilmiyorum mesela siz biliyor musunuz acaba .

Bunu ben değil bir başkası yazınca da hemen siliniyor mesela ama geçmiş tarihli gazetelerde yazıyor mesela eğer kötü niyetli olsa şirket için onlar kaldırılmaz mıydı acaba .

Basit bir soruda bile insanlara sürekli hakaret ederler bir de çok iyi öğretmen olmakla gurur duyarlar pes doğrusu .

İnsanlar ne zaman empati yapmaya başlarsa dünya ve var olan düzen o zaman düzeltilmeye başlar .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Kim bu iddianın sahibi, Necip Fazil ve Saidi Nursi denen iki cumhuriyet dusmani mi, bu iddianın hangi amaca hizmet ettiğini herkes anlayabilir, İngilizlere hizmet edenler islami cemaatler mi yoksa Atatürk mu, bunu tarih cok net ortaya cikarmadi mi, hala Ortadoğu ve Turkiye'de cemaaetlerin kimlerin kontrolunde oldugu, kime hizmet ettigi belli degilmiscesine hedef saptırmak siyasal islamin cahil politikalarinin tipik bir örneğidir.