Mnkym marketler ct pz kapaliymis ●☆○■•[emoji830]︎#*
Aç kaldik...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mnkym marketler ct pz kapaliymis ●☆○■•[emoji830]︎#*
Aç kaldik...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yanindaki hapsirdimi mictin demektir.....
Havayollari batmasin da .....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Arjantin 9’uncu kez iflas ediyor
Kreditörleriyle 65 milyar dolarlık borcunu yapılandırmak için anlaşamayan Arjantin'in dokuzuncu kez iflas etmesi bekleniyor.
Ülkeye borç veren ABD merkezli fonlar faiz ödemelerinin 2023 yılına kadar ertelenmesini kabul etmedi.
Arjantin'de 2001 yılında marketlerin yağmalandığı ekonomik krize dönüş korkusu yaşanıyor.
Arjantin'in iflas etmesi öyle beklenen bir olaydı ki kreditörlerin teklifi kabul etmediği resmi olarak bile devlet tarafından duyurulmadı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...diyor-5803427/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TFF 2. Lig ekibi Sancaktepespor'da 5 futbolcu ve teknik heyetten 1 görevlinin test sonuçları pozitif çıktı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Beşiktaş : 8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.
Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.
Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum Arkadaşlarımizdan Apache vardı.. Görev yaptığı yerlerden ,Bazen helikopterli fotoğraflar paylaşırdi.Vatansever ,iyi bir İnsandı...Forumda yazılarını göremiyorum..Üyelik ismi falan mı değişti acaba..?. Umarım hayatta ve sağlıklıdır.. Eğer burayı okuyorsa saygılar sevgiler sunuyorum, Öldü ise Rahmet diliyorum..
Yer İmleri