ünvan değişikliği var orada ayrıca adı malum güvenlik şirketleri genelde naylon plastik tabir edilen ne idüğü belirsiz bul karayı al parayı şirketler var kıyaslamak hata olur
bizim için adam özel kanun çıkardı ama yönetmelikde biraz işler ağır işliyor....diye kıyaslamak hata olur...
ayrıca ben genede kabak gibi değerleme raporunun boşuna yapılmadığı inancındayım....
kabul artık muz cumhuriyeti olabiliriz ...ama unutma burada ky dışında büyük oyuncularda var şişe o sunumları ky yapmadı.....büyük abilere yapıldı...
iş sadece mahkemelere değil uluslar arası tahkime kadar yolu var....öyle güvenlik şirketi kararları bu tür hisselerde kimsenin maçası yemez.....ortada yeni kanun var baş vuru tarihi var siyasi boyutu var yani varoğluvar....
Rahat olun. O tebliğ gelecek bence .
daha düşecek yerin kaldı mı hacı? her ihtimale karşı sana bir çizgi daha ekledim grafiğe. artık yataya bağlasan diyorum. bağlamazsan sana dalacak biri çıkacak yoksaborsa düşecekse bile 5,65 e doğru bir kıpraşma yapar mısın ki?
not: ytd.
Ek 25027
Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...
27.04.2020 Birleşmeye İlişkin Duyuru Metni
4.3. Birleşme İşlemine İlişin Riskler (sayfa 24)
Ayrıca, ayrılma hakkının kullanımı durumunda ödenecek bedelin miktarına bağlı olarak finansman sağlanması gündeme gelebilir. Böyle bir finansman ihtiyacı doğar, ancak gerekli finansman sağlanamazsa birleşme işleminin tamamlanması mümkün olmayabilir.
Konuyla ilgili detaylı açıklama 7.6. (Birleşme İşlemine İlişkin Riskler) altın yer almaktadır.
Metinde 7.6. diye bir madde yok, çünkü içindekilere göre 355 sayfa, kapa gönderilen 50 sayfa.
ŞİŞECAM SODA ALIMLARI
https://hizliresim.com/QNeuqp
![]()
Katılıyorum..
Kossssskoca KAAANUN dururken tebliğ çıkmadı diye yeni kanunla artık hükmü kalmayan eski kanunda adı geçen işleme göre onay verilirse bu
-yetki gaspı
-görevi kötüye kullanma
-görevi ihmal
anlamına gelir..
"Burası Türkiye Borsa'sı burada herşey olur" diyorsak..O kadar da değil
Bir de şu AKDENİZ Güvenlik konusunda düşüncem şu şekilde..
Akdeniz Güvenlikte Kamuya açıklanan işlemle bizimki arasında fark var..
Bizimkinde, oranların ne olduğu, ayrılma hakkı fiyatının ne olduğu henüz belli değilken...
Yani, düşünceme göre açıklanmış(açıklığa kavuşturulmuş) her hangi bir işlem daha ortada yokken..
Akdeniz Güvenlik'de bu işlemin ne olduğu açık; faaliyet alanı ve ünvan değişecek..
Yani şöyle bir durum yok ..
"Ula piz yatirum holding olacaaz ama pelçi turizm holding oluruz..enn çötü toptan cida işi..Oldi oldi olmadi olmadi"
Halbuki bizim birleşme işinde ne konuşuyoruz..
"Ula teğerleme şirketi 6,39 tedu..ama seçiz de olabilur, yedi puçuk da, ayrilma hakki şubayin 25 u da olapilur, olmaya da pilur..oldi oldi olmadi olmadi!"
Yani bence kamuya açıklamış herhangi bir işlem yok..
Kamuya açıklanmış bir niyet beyanı var..
"Kontrol paylarımı korumak şartı ile Bir toplama yapmayı düşünüyorum bi de bölme yapıcam"..
İyi de neyle neyi toplayıp neye böleceksin????
Bu niyetini söylediğinde, İşlemi kamuya açıklamış mı oluyorsun?..
"Ben de Şişe Cam'a bir dava açıcam"
iyi de ne davası?..
Paşabahçe'den aldığım porselen takım çatladı da iade için tüketici mahkemesinde mi dava açıcam..
Birleşme fiyatına ve tarihine itiraz için idare mahkemesinde iptal ve yd davası mı açıcam?..
Diii mi yaaani)
Yer İmleri