Sayfa 381/803 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 6419 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    acsel 3.800 de iken nerelerdeydiniz..yuzde yuz prim yapmis..gerci biz hala beklemedeyiz..gonullu alicilari kisadan toplarsaniz yine memnuniyetle heybelerine yuksekten iyi yol katetmeleri icin yukleriz..bu kadar insan kagidi iyi yonleriyle yazdikran sonra lot sayisi az olan kagit nasil oluyorda patinaj cekiyor..cunku gorunen para etmez..3.800 de iken ortalik flu idi. kagit 7.50 olmus niye gorunen primlenmis duruyor...bu kagidin gorunmiyen tarafi varmi yok...bence kagit yinede gidebilir ama, cok henuz flu olan hizli yol alacak baska kagitlarda var..
    hayırdır malımı kaptırdın yada yeteri kadar alamadın mı geçmişe dönük bu hisse ile yazdığın en az 10 tane olumlu yazını dökerim buraya hiçde primli demediğin yazıları hemde

istersen birde sen geçmişe dönük son 10 acsel ile ilgili yazdıklarını bir oku istersen paraya kul olma bu kadar
    Son düzenleme : ank_gfb_06; 11-05-2020 saat: 00:39.

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Prim yapmamış, Sağlam bir hisse söylermisin dostum. Ama içinde bulunduğumuz zor durumdan etkilenmemiş olacak...
    KOZAL

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by brokerr Yazıyı Oku
    KOZAL

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Altın fiyatlarını, konjonktürel durumları, Mevcut rezervlerin ömürlerini iyi takip etmek gerekiyor. Yeni ilave maden sahaları katabiliyor mu...Bir çok etkeni birden araştırmak lazım...Virüs bitti olursa fiyatlar ne olur mesela...Ama deterjan talebi her zaman gerekir diye düşünüyorum...

4. ank gtf, benim yazdiklarimi iyi analiz et..kagit 3. 800 maaliyetli yazmisim. buraya bu kadar adam toplamaniz yersiz..kagidi kituleyende yok..kagidin herseyi biliniyor ve fiyatlanmis. bundan sonra bilanco kinusacak ,herkes buna bakacak.. 5 trilyon kar getirirmi 3 aylik. anlatilana gire boyle gelmesi gerekir, ful calismiz doviz yuksek. artik birakinda bilancoyu rahat bir sekilde bekleyelim..gazlamalara gerek yok. ha birde kagit pazarlamiyoruz , buna ihtiyacimiz yok..kagitlar prim yapmamisken ihtimalleri yaziyoruz. alimallah bircoguda gerceklesiyor..olumlu yazilarim olmus olabilir. yinede yazdiklarimdan ders cikarirsaniz arkasindan kazancta saglama ihtimaliniz artar.

5. ha birde akkima gelmusjen soyleyeyim..dusunsenize internetten bir kisi. 49 bin takipcisi var arkasindan borsadan kagittan anlamayan bir ordu.. bu arkadasin niyetini bilebilirmiyiz. bu kagidi katlederlerse ne olacak..yanip sonen cira gibi... egerki bu guzelim kagid onlar olmadan gitmeyecekse bu bir hayal kirikligi olur.. bana gore bu durumun olusmasi olmsuzdur..temel bozulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Adam iyi niyetle hisse önermiş. Çünkü bizimle aynı doğrultuda tercih yapmış, bize göre doğru tercih...Hep beraber yanılmayız inşaallah...İhtimal her iki yöne de var tabiiki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    İyi hisseyi Milletin keşfetmesini önleyemezsiniz, saklayamazsınız da. Neticede biz yazmasak ta, birileri öyle toptan olarak götürür gider...

8. sayin izci, bana pek saglikli gelmiyor bu durum. elimdekileri verme tarafina gecebilirim. hayirlisi neyse o olsun.

Sayfa 381/803 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •