Sayfa 15/919 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 113 - 120 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. KRONT - Kron Telekomünikasyon

Bence bilanço bekleniyor. Bilançoya göre hisseye yön verilecek. Bilançoyu görmeden kimse cesaret edemiyor almaya ( ironman hariç) sıkışma bariz şekilde görünüyor. 8 günlük ortalamanın altındayız . Buna rağmen yükselen fibo kanalı (%61,8) destek konumunda. 22,23 üzerinde kalmamız olumlu.
    Kısa vade trend desteğimiz yarın için 21,45 . Kırılırsa herşey biter mi? Tabii ki hayır. Eğer portföyünüzde Kront varsa heyecanı seviyorsunuz demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. Bir de ichimoku ve hacme bakalım; tenkan san ile kijun san henüz sat vermemiş. Bulut kırmuzıya dönmüş ama ince. Chikou span hala bulut üzerinde. Hacim ise gün geçtikçe azalıyor.

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. ironman ve sessizlik. ikisi yan yana durabilir mi? duyar gibiyim şimdiden feryadını. ha 50 lot ha 5000 lot.

4. sıkıntı yok, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor tabi. 3 yıl boyunca zor şeyler yaşattı kront bna 17 de n alıp 3yıl sonra 17 ye satmak akıl karı değil, ama mecbur kaldım. fakat sektör olarak iyi bir sektör ve sabır lazım bu kağıtta. insanı ruh hastasına çevirmişti. şimdi 50 lot kaybettklerimin yanında bir hiç. feryada gerek kalmadan sessizce takip sadece. allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. kazanıp yiyememekte var sonuçta... burada olmak keyifli... ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ironman35 Yazıyı Oku
    sıkıntı yok, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor tabi. 3 yıl boyunca zor şeyler yaşattı kront bna 17 de n alıp 3yıl sonra 17 ye satmak akıl karı değil, ama mecbur kaldım. fakat sektör olarak iyi bir sektör ve sabır lazım bu kağıtta. insanı ruh hastasına çevirmişti. şimdi 50 lot kaybettklerimin yanında bir hiç. feryada gerek kalmadan sessizce takip sadece. allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. kazanıp yiyememekte var sonuçta... burada olmak keyifli... ytd
    aramiza yeniden hosgeldiniz sn ironman35,

sizinle ayni donemde kront almisiz, ben de 2017 subat-mart doneminde almistim.

ben yeni nisan sonunda sattim, keske siz de biraz daha bekleyebilseydiniz.

insaallah bir sonraki seferde iyi bir maliyetle alim yapip, makul bir karla satarsiniz.

6. Abi olumsuz mu görüyorsun? Ben tam anlayamadım.
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku

Bir de ichimoku ve hacme bakalım; tenkan san ile kijun san henüz sat vermemiş. Bulut kırmuzıya dönmüş ama ince. Chikou span hala bulut üzerinde. Hacim ise gün geçtikçe azalıyor.

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by gumus2929 Yazıyı Oku
    Abi olumsuz mu görüyorsun? Ben tam anlayamadım.

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok olumsuz da değil olumlu da değil. Tam ortada bir
    Durum sözkonusu. Bilançoya göre yönünü çizecek.

Sayfa 15/919 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •