Sayfa 653/992 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    takılayım dedim size... (dow 23.500-750 seviyesine gelme grafiğiydi ve bistte düzeltme hedef grafiğiydi)
    tüm sermayemi verirdim linkteki fiziksel aktiviteleri yeniden yapabilecek yaşa gelebilmek için...
    Verbana abi ben senin için daha iyisini yaparım sıkıntı yok

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    iban meselesi.. aslında ne kadar irrite edici..sms ler gelmeye devam ediyor.. vatandaşların böyle bir şeye muhatap bırakılması 20 yılda ne kadar gerilediğini gösteriyor bu ülkenin.. 80 milyon nufusun yarısı bu 10 tl yi verse (cocuklar ve yaslılar haric demek bu) 400 milyon tl birikim yapar.. "almanya nın kıskandığı ülke Türkiye" nin yardım için uğraştığı rakamlar bu mertebede yani !!.. mr erdoğan ın sarayları ve uçakları üzerinden yapılacak bir tasarruf uygulaması ile gayet kolay bulunabilecek bir para..
    katardan hediye edilen uçağın en az 400 milyon dolar olduğu düşünülürse
    bunun satışıyla 7 türkiyenin yapacağı yardım sağlanır.

3. Düş nasdag amg düş dow

4.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Verbana abi ben senin için daha iyisini yaparım sıkıntı yok
    Hemde tahtasiz organik abi

5.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Düş nasdag amg düş dow
    Koya koya bitiremedin be dostum [emoji4][emoji4][emoji4]

6.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Koya koya bitiremedin be dostum [emoji4][emoji4][emoji4]
    Yukarılarda yazdım abi investe bir abi var yaklaşık 1 aydır takip ediyorum orayı istisnasız her gün sadece bu mesajı atıyor ona istinaden espri ve totem olarak yazıyorum saygılar

7. Eger alinan onlemler etkili olur Lonrdra nin TL uzerindeki fiyat belirleme gucu devre disi birakilirsa bundan sonra oyunun kurali degismis olacak.
    Doviz yillardir alismis oldugumuz volatil hareketler epey azalacak demek.

Onumuzdeki 2-3 ay icinde TL nin gelisen paralara gore perfomansi bize bu konuda daha net bir fikir verir.

Eger Londra daki TL islemlerine karsi Turkiye attigi adimlar ve aldigi onlemlerleden olumlu sonuclar alirsa bizim gibi muzdarip durumda olan diger gelisen ulkelerde muhtemelen Turkiyenin attigi benzer adimlari atacaklar.

2-3 ay sonra bakalim ne gorecegiz.

8.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Yukarılarda yazdım abi investe bir abi var yaklaşık 1 aydır takip ediyorum orayı istisnasız her gün sadece bu mesajı atıyor ona istinaden espri ve totem olarak yazıyorum saygılar
    Acayip bişey hergun tek mesaj ve sadece bu mesaj düş amg Dow düş

Sayfa 653/992 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •