Sayfa 730/992 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Viop - XVIII

soda
    trkcm
    dnzcm
    andcm
    şişe altında birleşiyor
    tskb vs.
    iş bankasının bir sürü bağlantıları var.

bu birleşmenin amacı koruma içgüdüsü ve yukarıdaki kağıtta olanların topicleri hırla gırla küfür hakaret serzeniş.

sözün özü şu.

iş bankası bağlantılıları bu durumu biliyordu ve ona göre aksiyon aldı ve aylardır kağıtları sürünüyor.

ele geçirildikten sonra para basma işi biraz durgunlaşıp bu kaynaklar ile ekonomiye pansuman yapacaklar.

ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bugunku haberden bahsedıyorum.... gormedınız heralde...

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/c...tirin-41517054

ben bımas veya mıgros alın demıyorum, ılla banka almak ısteyene bedavadan bıraz pahalıya baska bır suru banka hıssesı var pıyasada...
    Onb mesela değil mi.. Sırf hazine el koyabilir diye işbankası hisselerine vatandaş akbank, işc gibi hisseler varken onb, şeker bank, kalkınma bankası gibi en idüğü belirsiz hisselerin yüzde 99 u patronun elindeki hisselere mi yatırım yapsın.. Borsa demek 3 banka demektir.. İşc, garan, akbank.. Gerisi faso fiso

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    soda
    trkcm
    dnzcm
    andcm
    şişe altında birleşiyor
    tskb vs.
    iş bankasının bir sürü bağlantıları var.

bu birleşmenin amacı koruma içgüdüsü ve yukarıdaki kağıtta olanların topicleri hırla gırla küfür hakaret serzeniş.

sözün özü şu.

iş bankası bağlantılıları bu durumu biliyordu ve ona göre aksiyon aldı ve aylardır kağıtları sürünüyor.

ele geçirildikten sonra para basma işi biraz durgunlaşıp bu kaynaklar ile ekonomiye pansuman yapacaklar.

ytd.
    Bak bu çok mantıklı.. Peki bu bankalar ve iştiraklerde çalışanların durumu ne olacak? Şutingen mi

dışarısı kırmızı iken borsayı tutanları
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarun bicagumu alıp geliyrum, garpuz kelek cıkmaz sa kan kırmızı
    karpuz kelek mi cıktı, niye kan kırmızı değil pala
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Onb mesela değil mi.. Sırf hazine el koyabilir diye işbankası hisselerine vatandaş akbank, işc gibi hisseler varken onb, şeker bank, kalkınma bankası gibi en idüğü belirsiz hisselerin yüzde 99 u patronun elindeki hisselere mi yatırım yapsın..
    onb ne yahu... garantı var ıste en basıtınden.. daha da ucuzu, hemen her kurumun en bastakı banka tavsıyesı olan akbank var... ozel ıstemem kamu ıstıyorum fantazım var dıyene vakbn, halkb vs vs...

buyuk bankalar ıcınde en rısklısı su anda ısctr.. kucukler ekranımda bıle yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben hissetmiştim büüüle bişii yapacağını,
    Sağlık olsun. fırsatlar bitmez
    belki bi tepki yapar sende binersin trene
    LONGcular bu gidişle PALA hepinizi trene bindirip ......

8.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ölene kadar test kiti mi satacaklarmış gerçekten çok komik.. En az borsada düşüş bekleyenlerin durumuna benzer bi durum bu tarz hisselere yatırım yapanların durumu..
    İş Bankası, Arçelik gibi şirketler 1 haftada 100 tane bunun gibi şirket kurabilirler ama işte burası borsa sonuçta para kazanmak için alim satım yapılıyor alıp 10 20 katına satabilene helal olsun.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 730/992 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •