Sayfa 62/579 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 489 - 496 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Geçen Koç holding grafiği paylaşmıştım, heyecana gerek yok endeksi onunla takıp ediyorum, mayıs, haziran düşüş var endekste.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

2. Tahsislinin aslında dünyanın en adi en büyük en kötü bir GASP şekli olduğunu hepimiz biliyoruz öyle değil mi. Ama aşırı derece -yaklaşık 5 kat- ucuz olduğu için görmezden geliyoruz. Tahsisli ile dolar değeri 10-11 lirayı hedefleyebilir. Endeks üzerinde işlerin yolunda gitmesinin çokta bir önemi yok. İsterse endeks 82 bin olsun. Tahsisliyi geciktiremezler, hızlı hareket edilmeli. CİTİ bu durumu kesinlikle mahkemeye verecek. Vermezse bu 1 küsür milyar senedin yarısını CİTİ alırsa zaten çok şeyi daha iyi anlamış oluruz. Ben fiyatı değil operasyonun nasıl olacağını daha çok merak ediyorum.

Vay arkadas, devamli grafik atiyorsunuz, gazliyorsunuz, laykliyorsunuz... birsey oldugu yok.

Yenildiniz, tamam cekilin siz de. Omaha Iblisi gibi olmayin.

Tencere Guest
    Batıya yöneliyoruz ABD ye ihracat başlıyor. İran artık ABD için kilit çıkar sorunu değil ABD Arabistan daki askerlerini çekiyor vs vs vs

ABD bati tarafiyla ilişkiler iyileşiyor diye görüyorum umarım hatalı değildir.

Tencere Guest
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Tahsislinin aslında dünyanın en adi en büyük en kötü bir GASP şekli olduğunu hepimiz biliyoruz öyle değil mi. Ama aşırı derece -yaklaşık 5 kat- ucuz olduğu için görmezden geliyoruz. Tahsisli ile dolar değeri 10-11 lirayı hedefleyebilir. Endeks üzerinde işlerin yolunda gitmesinin çokta bir önemi yok. İsterse endeks 82 bin olsun. Tahsisliyi geciktiremezler, hızlı hareket edilmeli. CİTİ bu durumu kesinlikle mahkemeye verecek. Vermezse bu 1 küsür milyar senedin yarısını CİTİ alırsa zaten çok şeyi daha iyi anlamış oluruz. Ben fiyatı değil operasyonun nasıl olacağını daha çok merak ediyorum.
    Gasplik bişey yok reyis aslında. Duble mal al tahmini payın aynı. Sonuçta 300 milyon lot malin yok.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay arkadas, devamli grafik atiyorsunuz, gazliyorsunuz, laykliyorsunuz... birsey oldugu yok.

Yenildiniz, tamam cekilin siz de. Omaha Iblisi gibi olmayin.
    Bu grafik başka ama, Secbul ONS takip ediyor, bu grafik DOLAR bazlı, 1,5 dolar hedef olmalı. Senet taşımadığım için tarafsız yazıyorum. Şaka bir tarafa bu tahsisli normalde 3 liraya götürmesi gerekirdi, defter değeri sıfır olmayacağına göre, ters psikoloji düşünmek gerekir. Endeks düşebilir, tahsisli çıkarsa halk çıkabilir.

Tencere Guest
    Bu geçiş süreci nasıl olacak. Seçim felan patlatmadan süreç geçişi olursa iyi olur. Burada canlı para lazım birde siyasetten seçim vs gibi kilit Bahçeli MHP yine..

MHP ile bir sorun yoksa dayı ralli dayii

Sayfa 62/579 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •