Sayfa 410/802 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Günaydınlar GELDİM ,GELDİMMMMMMM

Asıl dökülme ne zaman yaşanır biliyormusunuz eğer kağıt geçen yılın ilk çeğreğinden aşağıda bir kar açıklarsa ,millet boşuna takılmışız bir şey yokmuş deyip o zaman sonbahar yaprakları gibi hüzünle dökülecek ,yok eğer üzerinde bir kar açıklarsa yürüyüş devam edebilir ihtimali doğabilir.ancak unutulmamalıdır ki bu kağıt sonraki çeyrekler geçen yıllarda olduğu gibi ivmeli artışla bilançolarını sıralamakta ,bu uzun vadeciler için bir fener görevi olarak akıllarında tutmaları gereken bir husus olmalıdır kanaatimce

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Günaydınlar GELDİM ,GELDİMMMMMMM

Asıl dökülme ne zaman yaşanır biliyormusunuz eğer kağıt geçen yılın ilk çeğreğinden aşağıda bir kar açıklarsa ,millet boşuna takılmışız bir şey yokmuş deyip o zaman sonbahar yaprakları gibi hüzünle dökülecek ,yok eğer üzerinde bir kar açıklarsa yürüyüş devam edebilir ihtimali doğabilir.ancak unutulmamalıdır ki bu kağıt sonraki çeyrekler geçen yıllarda olduğu gibi ivmeli artışla bilançolarını sıralamakta ,bu uzun vadeciler için bir fener görevi olarak akıllarında tutmaları gereken bir husus olmalıdır kanaatimce
    hoş geldiniz bu durgunluk neden acaba acselde?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    benim gözlerim sevgili Horasanlıyı arıyor
    Sayın Filozof@

ben buraya gelince kağıda bir haller oluyor hemen bir canlanma ,bir kanlanma ne iştir anlamadım gitti kendimden huylanmaya başladım kağıdı speği ben miyim diye bazen inanmaya başlıyorum sonra portföye bakıyorum ,kendime geliyorum hadi len bi yürü git işine bak diyorum kendi kendime.:hah:

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın Filozof@

ben buraya gelince kağıda bir haller oluyor hemen bir canlanma ,bir kanlanma ne iştir anlamadım gitti kendimden huylanmaya başladım kağıdı speği ben miyim diye bazen inanmaya başlıyorum sonra portföye bakıyorum ,kendime geliyorum hadi len bi yürü git işine bak diyorum kendi kendime.:hah:
    tavan olsaydı derdim ama:)
    şu bilanço gelseydi de rahatlasaydık!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    tavan olsaydı derdim ama:)
    şu bilanço gelseydi de rahatlasaydık!
    10 üzeri atıp çift haneye çıkabilirsek yeterli aman tavan olmasın, tüm günlükçü al satçı toplanıveriyor. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    hoş geldiniz bu durgunluk neden acaba acselde?
    kağıt kendisine yön arayışında ,böyle iyi oturaklı gitsin ,kağıdın bu hale gelmesi dünkü tavan yapan kağıtların çökmesiyle ilgili biraz ,hani bir söz var bir kötünün yedi mahalleye zararı olur diye ,dünkü panik buradada çekimserlik etkisi yaptı ,bu işler bilirsin böyle olur güven duygusu çizik yedimi toparlanması biraz zaman alıyor ,azıcık alım gelirse burası yeniden şenlenir,eğer dünkü panikçiler olmasaydı şimdi 12-13 civarlarında olabilirdik diye düşünüyorum ,neyse kaçan balık büyük olur ,ama derenin balığıda bitmez.olta elimizde bekleyeceğiz ya nasip

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665

Joker hisse adlı bir kullanıcı paylaşmış:)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665

Sayfa 410/802 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •