Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7187 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by engenius Yazıyı Oku
    Bu topikten bir süredir uzak kaldim. Ama bu CHP olayını anlayamadim herkes saldırmış. Hükümet üstüne çöksünmüş. Birleşmeyi CHP mi yapalım dedi ben mi yanlış biliyorum? Yani herkesin sıkıntısını anliyorum, ben de soda ve trkcm dan yüklü içerde olduğumu söyleyeyim ama CHP ile ilişkisini hala çözebilmek değilim. İş grubu yönetiminde CHP mi söz sahibi? Bunu particilik platformundan uzaklaşıp bu durumdan nasıl cikabiliriz diye bakmamiz lazim. Hükümet iş bankasina çökünce sizin soda hissenizi 9 liradan alacağını mi düşünüyorsunuz ya da birlesmeyi iptal edecegini? Maalesef bu belirsizliği daha da artırıp, hepimizi daha fazla süründürür. Sikayeti yapacağımız yer SPK, ne chp ne de hükümettir
    CHP 'yle bağlantısını bilmiyorsan, nasıl particilik yapmayalım diyorsun.
    O dört temsilci soda 'da yapılacak olan pislikten haberdar değil miydi yani. Önce maden diyelim 6 ay sonra da hisseleri alırız ellerinden diye plan yapılırken bu temsilciler ne yapıyordu.

Yiyemeyecegi tabağın başına oturmayacak. Siyasi kimliğinle yönetim kurulunda oturuyorsan alınan kararlardan sorumlusun. Ve bu kararların siyasi yansımalarından da sorumlusun. Haberim yok , bağlantım yok , sorumluluğum yok diyemezsin.

İş bankasın yönetiminde bulunup bizi insan yerine koymayan CHP, ülke yönetimine gelirse de bize nasıl davranacağı ortadadır.

Forumda siyasi konuşma yasaktır lakin bir siyasi partinin yönetim kurulunda temsil edildiği hisse de siyasetten uzak değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    CHP 'yle bağlantısını bilmiyorsan, nasıl particilik yapmayalım diyorsun.
    O dört temsilci soda 'da yapılacak olan pislikten haberdar değil miydi yani. Önce maden diyelim 6 ay sonra da hisseleri alırız ellerinden diye plan yapılırken bu temsilciler ne yapıyordu.

Yiyemeyecegi tabağın başına oturmayacak. Siyasi kimliğinle yönetim kurulunda oturuyorsan alınan kararlardan sorumlusun. Ve bu kararların siyasi yansımalarından da sorumlusun. Haberim yok , bağlantım yok , sorumluluğum yok diyemezsin.

İş bankasın yönetiminde bulunup bizi insan yerine koymayan CHP, ülke yönetimine gelirse de bize nasıl davranacağı ortadadır.

Forumda siyasi konuşma yasaktır lakin bir siyasi partinin yönetim kurulunda temsil edildiği hisse de siyasetten uzak değildir.
    Sanırım bayağı eksik bir bilgi,,
    Birleşme kararı alan şişe cam.
    CHP y.k üyeleri iş Bankası yönetiminde.
    Bence bu karar hükümet tarafından planlanan bir olay.
    İş bankasın da ki CHP hisselerini alınca rahatlıkla şişe cami tek celsede ve bütün olarak varlık fonuna aktarma planlanmış olabilir.
    Finans kurumlarının sadece finansla ilgilenecegi falan diye.
    Biliyorsunuz sigorta şirketlerinde aynı oyun yapıldı.
    Güneş halk ve ziraat sigorta.
    Yani oyun bayağı büyük.
    CHP ile bir alakası yok.
    Son zamanlar da ciddi de baskı var.
    Birleşince bu koca milli değerimizi de satarlar bir yabancıya sonrasında ederini bulur,
    Sadece bu ülkeye yazık,,,

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •