Sayfa 268/289 İlkİlk ... 168218258266267268269270278 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet - II

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,
    Twitter ve benzeri sosyal mecralarda hisse pazarlama operasyonları tam gaz gidiyor.
    Özellikle eskiden sabit getirili (mevduat gibi) enstrümanlar kullananlara ve bulundukları ortamlara sarmış durumdalar.
    Size bu gibi yerlerde sıcak görünüp hisse tavsiye eden varsa çok dikkat ediniz.
    Biz eski mevduatçıları korumak amacıyla sizlerle şu haberi de paylaşmak istiyorum, adamlar 2 milyon, 2.5 milyon sermayeyi bir çırpıda nasıl yapıyor öğrenmiş olalım:

Millete küçük şirket hissesi kendine son model Ferrari
    Borsa İstanbul'da 17 Mart'tan bu yana yüzde 100'ün üstünde yükselen hisselerin organizatörü olduğu söylenen manipülatörün kendine Ferrari siparişi verdiği öğrenildi. Piyasalardaki bozulma nedeniyle herkesin kaybettiği ortamda tek kazançlı çıkan borsa manipülatörünün özellikle Twitter ve Facebook başta olmak üzere sosyal medyadaki ekibiyle küçük yatırımcılara hisse senedi tavsiyesinde bulunduğu biliniyor. Tabii ki dedikodu mekanizması da diğer önemli alan. Faizin enflasyonun altına inmesi, altın ve dövizin ise tarihi yüksek seviyelere gelmesi ile kendini enflasyona karşı korumaya almaya çalışan küçük yatırımcılara çeşitli spekülasyonlarla küçük şirketlerin hisselerini aldıran bu organizatörlerin 2 aylık süreçte büyük servet sahibi oldukları kazandıkları parayı şu anda ucuz olan gayrimenkul ve lüks otomobillere yatırdıkları borsa çevrelerinde konuşuluyor. Rahim Ak'ın yazısı :
    https://www.haberturk.com/yatirimcil...681230-ekonomi
    teşekkürle emmim amme hizmeti

emmim bu arada gıdıvan da hisse övücüleri sevmiyo sanki onu neden sevmiyorsunuz? ben pek tanımıyorum onu

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    teşekkürle emmim amme hizmeti

emmim bu arada gıdıvan da hisse övücüleri sevmiyo sanki onu neden sevmiyorsunuz? ben pek tanımıyorum onu
    Bunun için bazılarının diğer köydeki koordineli yazılarına bakmanız yeterlidir Batmanım kardeşim.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Banka hisseleri çok ucuz gözüküyor.. Pd/dd yaklaşık 0,5 bu oran dış ülkelerde 0,3 e düşmüş.. Blumbergde dün akşam bahsediyorlardı, sizlerle paylaşmak istedim. Gün gelecek, artık 6 sy mı olur 1-2 sene mi, elbet ederlerini bulurlar bence, bu fırsatı hep beraber kollayalım.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Banka hisselerinin ucuz olmadığını sanıyorum bilmeyen kalmadı dediğiniz gibi sadece burda değil Avrupa’da da dibi görmüş durumda...bist 100 bin oldu ama nasıl oldu?

Yavaş yavaş myfinans gibi biriktiriyorum beni üzmeyecek şekilde düşerse Düşsün valla %5 ten iyidir zaten eriyor para ha burda ha orda en azından burda bi ihtimal var

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizinki de iyi taktik.%5'ten karlı olacağı kesin.

THY 10,58
    13 olsa %23 net kar.
    1 yıla da 13 olur herhalde.
    Garan 12 olsa kaç kar yaparız acep

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,
    Twitter ve benzeri sosyal mecralarda hisse pazarlama operasyonları tam gaz gidiyor.
    Özellikle eskiden sabit getirili (mevduat gibi) enstrümanlar kullananlara ve bulundukları ortamlara sarmış durumdalar.
    Size bu gibi yerlerde sıcak görünüp hisse tavsiye eden varsa çok dikkat ediniz.
    Biz eski mevduatçıları korumak amacıyla sizlerle şu haberi de paylaşmak istiyorum, adamlar 2 milyon, 2.5 milyon sermayeyi bir çırpıda nasıl yapıyor öğrenmiş olalım:

Millete küçük şirket hissesi kendine son model Ferrari
    Borsa İstanbul'da 17 Mart'tan bu yana yüzde 100'ün üstünde yükselen hisselerin organizatörü olduğu söylenen manipülatörün kendine Ferrari siparişi verdiği öğrenildi. Piyasalardaki bozulma nedeniyle herkesin kaybettiği ortamda tek kazançlı çıkan borsa manipülatörünün özellikle Twitter ve Facebook başta olmak üzere sosyal medyadaki ekibiyle küçük yatırımcılara hisse senedi tavsiyesinde bulunduğu biliniyor. Tabii ki dedikodu mekanizması da diğer önemli alan. Faizin enflasyonun altına inmesi, altın ve dövizin ise tarihi yüksek seviyelere gelmesi ile kendini enflasyona karşı korumaya almaya çalışan küçük yatırımcılara çeşitli spekülasyonlarla küçük şirketlerin hisselerini aldıran bu organizatörlerin 2 aylık süreçte büyük servet sahibi oldukları kazandıkları parayı şu anda ucuz olan gayrimenkul ve lüks otomobillere yatırdıkları borsa çevrelerinde konuşuluyor. Rahim Ak'ın yazısı :
    https://www.haberturk.com/yatirimcil...681230-ekonomi
    Mecnur colaki bilirmisin ..

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Mecnur colaki bilirmisin ..
    Valla eskiden onun gibi mimli sayılı kişiler vardı. TelegrMı kurup mecnurun çağdaşlarını bi ekleyeyim neler dönüyo dedim, 5-10 bin takipçili 10-15 kanakım oldu kısa sürede.
    En güzeli doğru yanlış, kendince bir araştırma yapıp kendi kararını kendin vermek.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Son 5 yılda düzenli temettü ödeme yapan hisseleri bulmamız lazım bizim

8.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Garan 12 olsa kaç kar yaparız acep
    % 50 gibi birşey olurki gayet mümkün.
    Ama şimdilik biraz daha düşecek sanki.

Sayfa 268/289 İlkİlk ... 168218258266267268269270278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz