Sayfa 267/289 İlkİlk ... 167217257265266267268269277 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet - II

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bi hisse taban yaparsa satış alış açık kalır satış kapalı kalır taaaa ki alışlar satışı geçip taban bozuluna kadar.... rtabl özelinde hergün tahtatada 2.5m lot satış olduğu sürece o taban zor açılır...20 gün tavan oldu 20 gün tabanda olur
    Satışa yazarsınız alıcı olurda sıranız gelirse satılır.
    Birde satış için her gün yeni emir verip sıraya girmek lazım herhalde.

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bi hisse taban yaparsa satış alış açık kalır satış kapalı kalır taaaa ki alışlar satışı geçip taban bozuluna kadar.... rtabl özelinde hergün tahtatada 2.5m lot satış olduğu sürece o taban zor açılır...20 gün tavan oldu 20 gün tabanda olur
    Biz gene 1 yıllık vadede en az %20 getirecek şuanda ucuz ama derinliği olan hisseleri araştırıp bulursak alıp kenara koyalım.Yavaş yavaş biriktirelim.
    Fırsat doğduğunda da hisse fonlara girip çıkalım.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satışa yazarsınız alıcı olurda sıranız gelirse satılır.
    Birde satış için her gün yeni emir verip sıraya girmek lazım herhalde.
    Ben çok taban hissenin 5-6 gün gittiğini gördüm ama hiç 25-26 gün tavan görmemiştim...tavan nasıl 25 gün olduysa neden taban olmasın. Ben her tabana alış yazdım bugün (başka hisselere) -7/-8 e de yazdım amaç vakit geçsin... gyhol ve alkim açıldı -7/8 den -3/2 lere verdim sonra yine tabana yazdım Alkim geldi mesala ama açılışı yine taban olabilir ama ben alıcıyım 1000 lot verdiysem bu kez 2.000 lot vericem illaki o taban tavan olacak Senelik %5 ten iyidir

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Ben çok taban hissenin 5-6 gün gittiğini gördüm ama hiç 25-26 gün tavan görmemiştim...tavan nasıl 25 gün olduysa neden taban olmasın. Ben her tabana alış yazdım bugün (başka hisselere) -7/-8 e de yazdım amaç vakit geçsin... gyhol ve alkim açıldı -7/8 den -3/2 lere verdim sonra yine tabana yazdım Alkim geldi mesala ama açılışı yine taban olabilir ama ben alıcıyım 1000 lot verdiysem bu kez 2.000 lot vericem illaki o taban tavan olacak Senelik %5 ten iyidir
    Sizinki de iyi taktik.%5'ten karlı olacağı kesin.

THY 10,58
    13 olsa %23 net kar.
    1 yıla da 13 olur herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizinki de iyi taktik.%5'ten karlı olacağı kesin.

THY 10,58
    13 olsa %23 net kar.
    1 yıla da 13 olur herhalde.
    uçaklar uçarsa belki ama ya eskisi gibi normalleşilmezse 7 TL ye düşen THY niye şuan 10 larda?

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani şimdi satmak isteyen var alıcımı yok
    Öyle bir durum mu oldu.
    Mesela o gün %10'da düşşe ben tabandan satış versem genemi satılmıyor.
    aynen üstadım hacimsiz olan hissenin yapay şişmesi ve şanslı azınlığın KY'yi opmesiyle sonuçlanır gibi alıcı yoksa hep alt rakamlara alıcı bulana kadar gerileyecek

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Merhaba arkadaşlar,
    Twitter ve benzeri sosyal mecralarda hisse pazarlama operasyonları tam gaz gidiyor.
    Özellikle eskiden sabit getirili (mevduat gibi) enstrümanlar kullananlara ve bulundukları ortamlara sarmış durumdalar.
    Size bu gibi yerlerde sıcak görünüp hisse tavsiye eden varsa çok dikkat ediniz.
    Biz eski mevduatçıları korumak amacıyla sizlerle şu haberi de paylaşmak istiyorum, adamlar 2 milyon, 2.5 milyon sermayeyi bir çırpıda nasıl yapıyor öğrenmiş olalım:

Millete küçük şirket hissesi kendine son model Ferrari
    Borsa İstanbul'da 17 Mart'tan bu yana yüzde 100'ün üstünde yükselen hisselerin organizatörü olduğu söylenen manipülatörün kendine Ferrari siparişi verdiği öğrenildi. Piyasalardaki bozulma nedeniyle herkesin kaybettiği ortamda tek kazançlı çıkan borsa manipülatörünün özellikle Twitter ve Facebook başta olmak üzere sosyal medyadaki ekibiyle küçük yatırımcılara hisse senedi tavsiyesinde bulunduğu biliniyor. Tabii ki dedikodu mekanizması da diğer önemli alan. Faizin enflasyonun altına inmesi, altın ve dövizin ise tarihi yüksek seviyelere gelmesi ile kendini enflasyona karşı korumaya almaya çalışan küçük yatırımcılara çeşitli spekülasyonlarla küçük şirketlerin hisselerini aldıran bu organizatörlerin 2 aylık süreçte büyük servet sahibi oldukları kazandıkları parayı şu anda ucuz olan gayrimenkul ve lüks otomobillere yatırdıkları borsa çevrelerinde konuşuluyor. Rahim Ak'ın yazısı :
    https://www.haberturk.com/yatirimcil...681230-ekonomi
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Banka hisseleri çok ucuz gözüküyor.. Pd/dd yaklaşık 0,5 bu oran dış ülkelerde 0,3 e düşmüş.. Blumbergde dün akşam bahsediyorlardı, sizlerle paylaşmak istedim. Gün gelecek, artık 6 sy mı olur 1-2 sene mi, elbet ederlerini bulurlar bence, bu fırsatı hep beraber kollayalım.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 267/289 İlkİlk ... 167217257265266267268269277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •