Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by gsk1905 Yazıyı Oku
    Nette arastirdim ama bulamadim. Ölüm durumunda eurobondlara ne oluyor ? Eşime odenmeye devam edecek mi ?
    Varisler veraset vergisini öderler. Hakları kadarını alırlar. Çocuğunuz yoksa kardeşleriniz, eşinizle(eşit olmasa da) birlikte hak sahibidir. Çocuğunuz varsa çocuk(lar) ve eşiniz arasında pay edilir.

Saygılar.
    Saygılar.

2. Tesekkurler. Arastirayim iyice bu konuyu. Vasiyetname ile birakabilirim heralde hepsini eşime ( cocugumuz yok)

3. Rica ederim. Vasiyetname çözüm olabilir. Yalnız, emin olmamakla birlikte, vasiyetname ile hiç bir şey bırakmasanız bile çocuğunuz %20 alabiliyor diye bir bilgi kalmış aklımda ancak kardeşler için geçerli olmayabilir ya da farklı bir oran olabilir. Dediğiniz gibi araștırmak lazım.
     Alıntı Originally Posted by gsk1905 Yazıyı Oku
    Tesekkurler. Arastirayim iyice bu konuyu. Vasiyetname ile birakabilirim heralde hepsini eşime ( cocugumuz yok)
    Saygılar.
    Saygılar.

Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Rica ederim. Vasiyetname çözüm olabilir. Yalnız, emin olmamakla birlikte, vasiyetname ile hiç bir şey bırakmasanız bile çocuğunuz %20 alabiliyor diye bir bilgi kalmış aklımda ancak kardeşler için geçerli olmayabilir ya da farklı bir oran olabilir. Dediğiniz gibi araÈ™tırmak lazım.

Saygılar.
    Cocuk yoksa ve anne/babadan her hangi biri yasiyorsa sakli pay haklari var.
    Yok anne/baba yasamiyorsa ve vasiyet yoksa sakli pay kardese kaliyor.
    O yüzden cocuksiz biri tüm mirasin ese kalmasini istiyorsa, elden bile olsa, vasiyetname yazmasi gerek.

Guzel haber bu, benim hanim sevinir simdi...

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Cocuk yoksa ve anne/babadan her hangi biri yasiyorsa sakli pay haklari var.
    Yok anne/baba yasamiyorsa ve vasiyet yoksa sakli pay kardese kaliyor.
    O yüzden cocuksiz biri tüm mirasin ese kalmasini istiyorsa, elden bile olsa, vasiyetname yazmasi gerek.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Guzel haber bu, benim hanim sevinir simdi...
    Bir sey daha ekleyeyim.
    Eger ayni anda öldügümüz zaman (ucak kazasi, otomobil kazasi vs.) kardesime veya esimin kardesine bir sey kalmasin istiyorsaniz vasiyetnameye bir ekleme daha yapmalisiniz ve kimin varis olmasini istiyorsaniz onu yazmalisiniz.

Ben ve esim (cocugumuz yok) esimin kardesine zirnik birakmak istemiyoruz. O yüzden ayni anda ölüm veya pes pese (vasiyetname yazamadan) 3 ay icinde ölürsek tüm servetimizin varisi olarak kardesimi yazdik ortak vasiyetnamemize (GER'de böyle bir olanak var. TR'de emin degilim).

Vasiyetname ile pay edilse iyi olur esimden bana yada benden ona yoksa kardesler araya giriyor ise zaten esim surekli diyor hadi yiyelim parayi yoksa kardes cocuklarina kalicak filan diye heuehue

arada ikinci hatun da yemesin filan diyo ama ole bi durum olmaz zaten ben yerim parami....

Alıntı Originally Posted by gsk1905 Yazıyı Oku
    Tesekkurler. Arastirayim iyice bu konuyu. Vasiyetname ile birakabilirim heralde hepsini eşime ( cocugumuz yok)

Dostum benim cocugum yok ben olunce benim kardesim ile esime pay ediliyor buraya kadar ok
    peki esiminde kardeslerine benden pay gidermi
    saygilar

Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Varisler veraset vergisini öderler. Hakları kadarını alırlar. Çocuğunuz yoksa kardeşleriniz, eşinizle(eşit olmasa da) birlikte hak sahibidir. Çocuğunuz varsa çocuk(lar) ve eşiniz arasında pay edilir.

Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •