Sayfa 632/1000 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gordugunde benim icin de bi zahmet 3.000 TL.

Tinaz Abi'de Huawei varmis, selami var de..
    İyi de, benim telefon da, (şimdi) çin malı.

Ben n'olacaam.

Geçenlerde, grafik çizerken, trend çizgisini fazla uzatayım diye fareyi hızlıca aağa doğru çektim, masadaki telefonuma çarptı, telefonun ekranı dışına patladı. Şirket telefonuydu yav. :

Şirkete bilgi verdim, telefon patladı, ne yapayım diye.

İdare et, gelince sana yeni bir tane alırız dediler.

Ben de bir çin malı telefon aldım, iki aylığına.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Şöyle bir gercek var ben fakirim dıyıp dılenenlerden daha cok fakirim. iş anlamında olsun saglık anlamında olsun butun işlerim ters gitti. Rahmetli babam cenabetmi geziyon derdi . Çok sukur elım bolken verdıklerım sayesinde belki Halil ibrahim bereketi oluyor.
    Yardım etmek güzeldir niyet onemlidir sonuçta bununda Allah katında bir degeri vardır.
    Yardım yapmayın demiyorum, yaptığımız yardımın amacım ulaştığından emin olun, yardım yapacağınız kişiyle aranıza başka bir adam sokmayın demek istiyorum.

Bakın mu işin mafyası var , sektörü var . Yardım yapıyorum dediğiniz kişiye zarar veriyor olabilirsiniz. Sektörü besleyince sektör genişler ve sektörün patronları güçlenir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İyi de, benim telefon da, (şimdi) çin malı.

Ben n'olacaam.

Geçenlerde, grafik çizerken, trend çizgisini fazla uzatayım diye fareyi hızlıca aağa doğru çektim, masadaki telefonuma çarptı, telefonun ekranı dışına patladı. Şirket telefonuydu yav. :

Şirkete bilgi verdim, telefon patladı, ne yapayım diye.

İdare et, gelince sana yeni bir tane alırız dediler.

Ben de bir çin malı telefon aldım, iki aylığına.
    Abi çok müşkül durumdayım, çocuklar evde aypooon aypooon diye ağlıyor. Utancımdan yüzlerine bakamıyorum. Ben 4 yaşındaki çocuğuma bir aypon alamayacak mıyım.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yardım yapmayın demiyorum, yaptığımız yardımın amacım ulaştığından emin olun, yardım yapacağınız kişiyle aranıza başka bir adam sokmayın demek istiyorum.

Bakın mu işin mafyası var , sektörü var . Yardım yapıyorum dediğiniz kişiye zarar veriyor olabilirsiniz. Sektörü besleyince sektör genişler ve sektörün patronları güçlenir.
    özellikle büyük şehirlerde arkanda mafya olmadan dilenemezsin zaten..

5. Cok dogru. Siz dilenciye yardim yaptikca tesvik etmis oluyorsunuz. Boyle de para kazaniliyormus deyip surekli dileniyorlar. Calismak istemiyorlar.
    O kadar alisiyorlar ki..bir muddet sonra sizden yardim istediklerinde vermezseniz zorla aliyorlar....gasp adam yaralama..cinayete kadar gider
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bir üniversite muhitinde, fakir öğrencilerin gidebileceği bir dönerciye gidin öğle yemeği vakti . Bütün çocukların hesabını ödeyin mesela.

Erzak poşetlerini yığın bagaja, şehrin dışına sürün tarlalarda çalışan yevmiycilere dağıtın.

Dilenen insanlar asla yardım etmem ben. Dilenciliğin sektörü var mafyası var .
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Sene ,geçmişten bir sene işte. Konak meydanında oturuyoruz. Mendil satan küçük, sevimli bir çocuk geldi . Mendile de ihtiyacım yok . Dedimki mendil almayayım ama elindeki tüm mendillerin parasını vereyim sana. Çocuk safça '' Olmaz abi , mendilleri bitirmem lazım '' dedi.
    Anladım ki çocuk başkası tarafından çalıştırılıyor ve gözetleniyor. Ve ben o çocuktan mendil alırsam sektör o çocuğu çalışmaya devam edecek.
    O günden beri asla dilencilere para vermem .

Başka bir tarihte de özürlü insanlar para vererek, Hac dönüşü Hatay 'a dilenmeye gidiyordu. Özürlüler patronlara para veriyordu, dilencilik yapma hakkı kazanmak için yanlış anlaşılmasın.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Ve Freud 'a göre birçok insan yardım ederek kendi egosunu tatmin etmektedir. Dikkatli olun .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Niye 15 Temmuz , Ulu - Baş - Boz Hakan 'ın bir planı mı var acaba ?

Sayfa 632/1000 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •