ctesi akşamı halk tv de işbankası md. ü konuşma yapmış."devredilemez" gibi bişeyler söylemiş. ben dinlemedim.
ctesi akşamı halk tv de işbankası md. ü konuşma yapmış."devredilemez" gibi bişeyler söylemiş. ben dinlemedim.
Aynı şeyi yine aynı kanat. Af yaşası için ve başka bir çok şey için söyledi Durdu.. ama... maaalesef dünya bunların etrafında dönmüyor. O eskidenmiş..
köylü köyünde kalsın yetiştirdiği ürettiği ürünün en güzellerini bunlara versin ama asla şehri görmesin bilmesin köylü çalışsın işçi çalışsın. Bu ağalar rakılarını için Aydın aydın bilmiş bilmiş gezsinler. Sonunda cim cım olan cümlelerle konuşsunlar. Ahmetcim mehmetcim alicim vb gibi. CHP kanadının Tek işi alayına muhalefet. 🙈 olanlar oldu ölenler öldü. Amaç siyaset değil Şöyle bi 1960-2000 Arasını bilenler yazsın bu söylediklerimde yanlış var mı?
Sayın cumhurbaşkanımız olmayacak duaya amin demez. Bir işin olur tarafı varsa Allahın izniyle olduracak dirayete sahiptir. İçiniz rahat olsun derim.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk tv deki programa ne telefonla nede konuk olarak katılmadı diye biliyorum. Siz nereden öğrendiniz acaba katıldığını
İş bankasi muduru halk tv yemi cikar ? Belki şube muduru felandir Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri