Sayfa 358/1001 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Merhaba , bir fon çaylağı olarak bende buradaki yazıları okuyarak kah fonların içerikleri kap bildirimleri vs okuyarak takip etmekteyim ama belki de bu işte kafası basmayanlardan biri olabilirim ama bu konu , başlık ve içerisindeki değerli bilgili kişilerin yorumları sayesinde birşeyler öğreniyoruz. Benim sormak istediğim aslında birinci değişken fon , ikinci değişken fon ve üçüncü değişken fonun farkları nelerdir ?

2. Alınan para Katar Riyali değil mi?
    İsterlerse 100 milyar$’a da yükseltebilirler.😉
    Swapla alınan Katar Riyali Merkez Bankası net rezervlerini yüksek gösterecek başkada bi işe yaramaz..

3.  Alıntı Originally Posted by Purple Yazıyı Oku
    Merhaba , bir fon çaylağı olarak bende buradaki yazıları okuyarak kah fonların içerikleri kap bildirimleri vs okuyarak takip etmekteyim ama belki de bu işte kafası basmayanlardan biri olabilirim ama bu konu , başlık ve içerisindeki değerli bilgili kişilerin yorumları sayesinde birşeyler öğreniyoruz. Benim sormak istediğim aslında birinci değişken fon , ikinci değişken fon ve üçüncü değişken fonun farkları nelerdir ?
    Hepsinin icerigi farklidir ..birinde kıymetli madenler fazlaysa digerinde hisse veya eurobond agirliklidir
    Birinde ozel sektor tahvili yogu varsa digerinde türev araclari vardir
    İceriklerini kap adresindeki son 5 bildirimden bakabilirsiniz

4.  Alıntı Originally Posted by Purple Yazıyı Oku
    Merhaba , bir fon çaylağı olarak bende buradaki yazıları okuyarak kah fonların içerikleri kap bildirimleri vs okuyarak takip etmekteyim ama belki de bu işte kafası basmayanlardan biri olabilirim ama bu konu , başlık ve içerisindeki değerli bilgili kişilerin yorumları sayesinde birşeyler öğreniyoruz. Benim sormak istediğim aslında birinci değişken fon , ikinci değişken fon ve üçüncü değişken fonun farkları nelerdir ?
    Gunaydin farkli dagilim ve farkli enstrumanlara farkli risk oranlarina gore yapilandirilimis degisken fonlar

Ornek :
    EIB ( degisken fon )
    EIC ( ikinci degisken fon )

Eib eic e gore biraz daha riskli eic daha stabil getirisi eib den daha az

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Arkadaşlar merhaba,YKT fonu ile ilgili olarak bilginiz varmı? Bu fonu ileriye dönük olarak nasıl görüyorsunuz,Değerli madenlere yatırım yapıyor fakat %2 yönetim ücreti de maliyeti artırıyor kanımca Teşekkürler

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Turkey 5y CDS 581.405

7.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,YKT fonu ile ilgili olarak bilginiz varmı? Bu fonu ileriye dönük olarak nasıl görüyorsunuz,Değerli madenlere yatırım yapıyor fakat %2 yönetim ücreti de maliyeti artırıyor kanımca Teşekkürler

Blueberry üstad fiba portföy altın fonu önermişti. Yönetim ücreti düşük demişti. Fıb olması lazım. Sizi bilgilendirecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,YKT fonu ile ilgili olarak bilginiz varmı? Bu fonu ileriye dönük olarak nasıl görüyorsunuz,Değerli madenlere yatırım yapıyor fakat %2 yönetim ücreti de maliyeti artırıyor kanımca Teşekkürler

Eger altin fonu yatirimi yapacaksaniz hedef ogeniz altin ise altin orani daha yuksek fonlara yonelmeniz daha dogru olacaktir. Ykt fonunda altin oranindan daha cok devlet tahvili ve kamu kira sertifikasi var yani getirisi altin ile tam dogru orantili olmaz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 358/1001 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •