Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sakro hocam beni bu zamana kadar en sağlam trabzon çarptı. 2.66 dan satıp prkme goodyear karabük sasa gibi hisselenden zararı çıkarttık ama bu gün şahlanmış hatta bu gün trede yaptım az bi şey sonra düşer diye almadım. Harbiden düştü 1.72 ye ama al veren hisselerden birde yabancı girişi var gibi korkuyom çarpar diye fazla yaklaşamıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Isvicrede yasamasam, senin gibi at gözlügüyle bakip, avrupanin son 15 senedir nasil Bir cöküs icersinde oldugunu bilemeyip, dediklerine inanicam, belki seninle birlikte türkiyenin 15 sene evvelki durumundan ileriye gitmedigini sagda solda iddia edicem..:
gördükce aciyorum Size.
Buralarda yasamasak inanicaz.
Tembel olmayin, avrupalilar gibi calisin, disiplinli olun, gelisin.
Ama nerdeeee.
Anca cene calisiyor. Ülkesini gelistirmek icin cabalayanlar da ayni ideolojide olmadigi icin tukaka tabiki...
Neyse, surda iki satir bilgi edinelim dedim,
Bos ve gereksiz Bir yoruma, yanit verirken buldum kendimi.
Özet: Allah akil fikir versin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro Hocam,
Sizin hep bahsettiginiz PETKIM'in canagi tamamlamasina dair ongorunuz, acaba ASLAN icin de gecerli olabilir mi? Yoksa daha sig bir hisse oldugu icin, analiz yapmak cok saglikli gorunmuyormu? Uzun vadeli bir grafigine baktim da az once, yani olmaz da diyemiyorum. Cunku bir yola ciktimi bu kagit, 3-4 mehteri birden veriyor hatirlarsaniz eger.
Heyecan yaptim bir anda, sorayim dedim.![]()
Selam ile,
freesky
PS: Cehaletin ulkemize ve milletimize verdigi en buyuk zarar, haddimizi bilemeyisimiz oldu. Eger haddimizi bilseydik, baskalarinin bilgi, beceri ve kaynaklarindan da istifade edecektik. Ama nerede oldugumuzu bilemedigimiz icin, hayallerimiz Mars'ta uzay ussundeyken; gercekler,1 cm kar yagdiginda evine 5-6 saatte gidebilen 18 milyon Istanbullu oluverdi, malesef. Halbuki gercekleri kabul edebilip, kendimizle yuzlesebilsek, en azindan nerede oldugumuzu tespit ederek, ona gore planlama yapabilecegiz.
PSS: Hayatinda hic kutuphaneye gitmemis bir insana siz oyle bir dunya tarif ediyorsunuz ki; 40-50 bin nufuslu sehirlerde 5-6 katli kutuphaneler var.. Icerisinde okuma salonlari, ders calisma mekanlari, toplanti odalari, film odalari, cocuk, yetiskin, yasli, ogrenci vs bolumleri var. Her turlu film, kitap, makale vs leri--ki buna akademik makalaler ve yayinlar da dahil, sizin icin, ulkenin neresinde olursa olsun bulup getirebiliyor, yada satin alabiliyor demirbas olarak kutuphaneye ekliyorlar, ve size ucretsiz sunuyorlar bu hizmeti. Bunu anlamasini bekliyorsunuz siz, kendinizi uzuyorsunuz gereksiz yere.
Aynen, hayatinda kus deyince eline sapan tasini alip 10 gr etin hesabiyla o gariban, masum hayvani oldurme derdinde olan, cahilden, asagidaki videodaki insanlik dersini anlamasini beklemek gibi birsey bu:
https://www.youtube.com/watch?v=M1jxnogZgd4
Yarin bizim kutuphaneye gidip sorayim bu arada, mehter cd leri, plaklari varmiymis arsivlerinde. Yoksa, aldirayim. Turk'un gucunu ve ne kadar buyuk bir devlet oldugumuzu ogrensinler, bolca mehter dinleterek yureklerine korku salayim...![]()
Zaten yakinda Isvicre de batiyormus, es dost toplanip gidelim, ucuz araziler, fabrikalar kapatalim. Kimbilir, belki de bedavaya aliriz... Ver mehteri ver Haci, cehaletin dibine vurarak ver mehteri....
Keşke derdin bu ülkeyi bir adım ileri götürmek olsaydı da sana katıldaydık..
Ne güzel ülkeyi işgal edip iç savaş çıkarıp paramparça edecektiniz..
Ama ağzında sigarayla tankın önünde duran Türk insanıyla tanışdınız..Küçümsediğiniz, güruh dediğiniz insanlar önünüzde etten duvar oldu...
Biz böyle mutluyuz..Sizin gibi hainlerin tarafında olmaktansa bin defa milyon defa bu cahil ama asil milletin yanında olurum..
Artık sus..Kabul et..Bu millette bir karşılığınız yok.. Saldırma bize...
Siyasetinle, çarpık, uyuşmuş beyninle bu topiği kirletme..
İnsanlar burada Sacrodan diğer yetenekli gençlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyor..
Söylediği hiçbirşeyi yapmayıp kendi bildiğimi okusamda benimde hobbyim borsa..zevkle okuyorum..
Sabahlara kadar propoganda yapmakla, ülkene, milletine hakaret etmekle hiçbir yere varamazsın..
Fakir ama zeki,çalışkan çocukların beynini yıkayıp hain, terörist yapmak sevap değildir.. önemli olan kazandığının bir kısmıyla bu çocuklara vatana yürekten bağlı mühendisler doktorlar mimarlar olarak yetiştirmek, küçük de olsa bir katkı sağlayabilmektir..
Ben senin aşağıladığın bu milletin ekmeğiyle okumuş, büyümüş, bir yerlere gelmiş bir insanım.. Bu yaşımda bu saatte birazdan işe gitmek için yola çıkıcam.. Geldiğim yeri unutmadan çalışıcam,üreticem, birkaç gence daha istihdam sağlıycam..Sonra birşeyleri eleştirmeye ve huzurla son nefesimi vermeye yüzüm olacak...
Yer İmleri