Originally Posted by
Şakir
Şu cvbı veren evıne arabasına 10 cesıt yatırımına kdr anlatan kişiye. Borsada nasıl para kazanılır yazısı üzerine borsadan ne kazandn sorunca sanane diyor herşeyini yazdn zaten bunları sormadık ki . Bizi ilgilendiren borsa kısmı .
Çok uzadı faydasız. Hayırlı iftarlar.
Neyse benim söylediğimi başka yere çekmişsin. Borsa diyince aklına sanırım sadece Hisse senedir geliyor. O kısmını pas geçiyorum..
Borsada sen nasıl kazanıyorsun diyince, bende portföyün durumunu paylaştım, BORSA diyince aklına sadece hisse senedinin gelmesini pek şaşırmadım.
Benim portföyüm sandığından büyük, bütün paramı tek bir enstrümana varana kadar veya bir kaç hisse senedine koyacak kadar piyasada bilgisiz değilim. Ben nacizhane kişisel öneri de bulundum. Varsa karşı argümanın buyur tartışalım dedim.
Sen o yazımı nasıl bilmişlik taslayan biri gibi algıladın ona şaşırdım.
Ben burdaki kimseyi tanımam, reelden, veya özelden bir yerden yazıştığım kimse yok.
Burada yazan faydalı, deniz43, ariston, adını hatırlamadığım tartışmasını sevdiğim bazı kişiler için yazıyorum.
Bugüne kadar kimseye şunu al bunu sat tavsiyesinde bulunmadım. Ara ara kendi başlık altında farkındalık yaratabilmek için yazdığım olur.
Benim bunları yazarak ne çıkarım olabilir ki?
Sen borsada kazanıyor musun diye sordun, bende bütün piyasanın içindeyim, kaybetme ihtimalim sıfıra yakın(bütün piyasanın göçmesi lazım) olduğunu belirttim.
Bir fikir vermek istedim, konuyu bu kadar uzatan ve küstahlaşan sensin kusura bakma.
Haydi iyi günler sana.
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
Yer İmleri