Artık komik duruma düşmeye başladık gerçekten. Eylül ekim kasım ayında cok degisik bir tabloyla karşı karşıya kalacağız diye düşünüyorum.
T.C. Cumhurbaşkanlığı
@tcbestepe
·
43d
Telefon görüşmesinde İki lider, bölgemizde barış ve istikrarın tesisi amacıyla yakın siyasi ve askerî iş birliğinin sürdürülmesi hususunda mutabık kalmış, Koronavirüs salgınıyla mücadele noktasında dayanışma içinde olduklarını yeniden teyit etmişlerdir.
Bakmayın duhulüme ben yazıp konuşmayı sevmem. 8- 10 senedir takip ederim burayı. Pozisyonlarını açıklayanlar nedense hedef oluyor. ( En son Dalgacı) Bunu neden yapıyorlar bilmiyorum. Fikir duyup onu kendi süzgecimizden geçirsek olmaz mı. Kimin işine gelmiyor, gerçekten burada maaşlı troller var gibi. Sanırım bazı yatırım şirketleri kendi pozisyonlarına göre yorum yaptırtacak stajyerlerini bu şekilde kullanıyor diye düşünmeden edemiyorum.
yok be kardeşim ne arar burda trol. adamların her şey gözleri önünde dönüyor. kime ne yaptığını, kime ne yaptıracakları çok iyi biliyorlar. oyunda saklı gizli bir şey yokki.. insanların ne yaptığını, neye göre hareket edebileceklerini zaten tepeden kendisi görüyor. yani herkes eli açık oynuyor burda. bakmayın siz arada çizgilerin çalıştığına. sürekli ütmek olmaz kuşları uçururuz diye arada yemliyorlar.
Sayın misli ye aynen katılıyorum gereksiz yazı yazana kimse bir şey demiyor ama birisi piyasa ile ilgili düzgünce bir fikir veya pozun yazdımı saldırı başlıyor neden acaba
düşününce neden olmasın elbette dijital ortamda eskisi gibi değil
ben borsaya 1997 de eczacı yatırımla başladım o zaman ağzıma resmen bal sürdüler müthiş para kazandım her zaman bu şekilde gidecek diye daldan dala atladım düşünüyorumda insanın algısı kolayca değiştirilebiliyor.
basiretli olup aza kanaat getirsem bildiklerimin dışına çıkmasam yalnız bir kaç sene öncesine kadar teknik analaiz konusunda kendimi geliştirmediğim için çok pişmanım
Ben sorumun cvbını aldm. Tek kelimelkk cvp yerıne eurobond altın faiz büyük yatırımcı ilişkileri sonrasıda ben sana nıye cvp vereym nekdr kazandıgımı yazarak. Zaten cvbı verdı.
Teşekkürler .
https://t24.com.tr/haber/tuik-baskan...-atandi,880085
Nereden nereye;Bir zamanlar Prof. Orhan Güvenen (1988-94); Prof. Ömer Gebizlioğlu (1997-99), Prof. Akif Bakır (2002-03) gibi dünya çapında istatistik uzmanlarının başkanlık yaptığı TUİK'in başına 36 yaşında istatistikle hiç alakası olmayan bir kişi atandı.Yahu, 1920'lerde ,1930'larda iyi eğitimli insan kaynağının çok sınırlı olduğu yıllarda bile o zamanın şartlarında çok daha donanımlı kişiler bu kurumu yönetmiş.
http://tuik.gov.tr/UstMenu.do?metod=eskibaskan
Yer İmleri