Qinvest ve ünlü portföy gibi fonlar yapı kredi bankacılığında görünmüyor ancak işbankasında mevcut... bu tarz fonlar uzun vadeli güvenilir midir... ben ilk kez duyuyorum bu isimleri mesela...
YKB nin mobil uygulaması güzel. YKB den tüm fonları alabilirsiniz. Alım Saatlerine dikkat etmeniz gerekli. Mesela qinvest 12.30 sondur alım satım için. Özellikle fon ismi yerine sayın yuji nin tablosunu öncelikle inceleyin derim. Getirileri günlük olarak var. Genel olarak sepet uygun olur bence. Ancak ppf ile yıllık %20 hayal olur hatta imkansız.
bist 1 cent ne zaman görmüş...bir bakın....dibin dibi...hayatınızda belki borsa dibini 3 yada 4 kere görebilirsiniz...buradan alınacak hisselerin yada hisse yoğun fonların gelecekte nasıl bir riski olabilir anlamıyorum...risk değil fırsattır...
zaten bence bist'in dibi 1,26 centtir....nasrullah ayan 1 cent olduğunu söylüyor..ali ağaolu da 1- 1,26 cent arası bişler dedi...
ama size tavsiyem 1,26 cent görürseniz,ihtiyaç duymadığınız paranıza hisse fulleyin...
daha garantici davranacaksanız 1 cent ....daha altı var,0,8 cent....0,5 cent diyorsanız....o zaman farklı bir ülke yaşıyoruz demektir.
Elinde EIC fon olan var mı?
Yer İmleri