Sayfa 136/812 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    ohhh ne güzel yaa imza kısmına ytd değildir yazdın mı herşeyi konuşmak serbest öyle mi ? yaz ytd yi 12 M işlem hacmi olmuş öğleden sonra bu kağıt tavan de. bi sakıncası yok öyle mi ? şimdi ben imza kısmına söylediklerimi ciddiye almayın deli saçmasıdır deyip. anana avradına sövsem anlınmayacaksın demek ki
    Arkadaşım geçmiş olsun. Ancak tek taraflı bakmışsın. Benim yazdıklarımı dikkate alsaydın. Girmezdin hisseye, olabildiğince açık yazmıştım oysa. 2.88 de bilmem kaçıncı tabandı. Oradan maliyetlilere bile kar ettirmediler. Verin zararına dediler. Benim gibi çok daha alttan alanlarında elindekini aldılar. Bu arada bir çok yeni maliyetli ortak yaptılar.

2.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Yarin ne olacak bakalim

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün çok iyi oldu aldık verdik aldık verdik
    Sen baya zarardaymışın o yüzden ettiğim kârları ona gönderdim aranız bozulmasın hatta fazla fazla gönderdim ona çok çok selam söyle fazlasıyla haketti emeğinin karşılığını verdim anlarsın sen zeki adam)))
    Bu sayfayı okuduğunda adım serdar gibi eminim...
    Benim bntas lada bu topiklede işim bitti sana bol şans

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    akşam görüşürüz güzelim
    güzelim noldu ben hala burdayım ya sen nerdesin. mutlu musun şimdi benim kararımda etkili olduğun için. seni allaha havale ediyorum. zaten 5,90 maliyetle allah belanı vermiş. şen şimdi yarın geyik yapmana devam et 2,40 larda yine yazarsın hacim çok güzel tavan olur bu hisse diye. bana öyle geliyor ki senin bu geyik muhabbetin eğer maliyeti kurtarmadan çıkmamak sa niyetin bi 7 yıl sürer. sorun değil ben kol keserim ama senin kelleni kesmen lazım o zaman da zaten geyik yapamazsın

4. Arkadaşlar Metro yatırım üzerinden hisse alim satımı yapan varmı malum tüm girdiği hisseler uçuyor birde oranı nasıl bilgi verirmisiniz

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    güzelim noldu ben hala burdayım ya sen nerdesin. mutlu musun şimdi benim kararımda etkili olduğun için. seni allaha havale ediyorum. zaten 5,90 maliyetle allah belanı vermiş. şen şimdi yarın geyik yapmana devam et 2,40 larda yine yazarsın hacim çok güzel tavan olur bu hisse diye. bana öyle geliyor ki senin bu geyik muhabbetin eğer maliyeti kurtarmadan çıkmamak sa niyetin bi 7 yıl sürer. sorun değil ben kol keserim ama senin kelleni kesmen lazım o zaman da zaten geyik yapamazsın
    eğer bu piyasada yeniysen b grubu kağıda girmeyeceksin

ilk defa zarar etmişsen zaten sen bu işte baştasın demektir.

ki bunlar olmasa milletin anasına bacısına karısına kızına laf söylemezdin..

sorunların varsa psikoloğa git burası forum.. forum ne demek bilgin var mı ?

borsa iner çıkar kağıtlarda iner çıkar, eğer zararın varsa millete söverek bunun acısını çıkaramazsın..

bu şekilde devam edersen daha çooook zarar edersin..

adam gibi yorumunu yap çekil, isteyen istediğini yazar sana mı soracaz ne yazacağımızı ?

bugün maliyetinin üzerine gelince sat git, burayı da kirletme..

6. 2.62 desteği kuvvetli testere yapıyo hacimi güzel bizde balıklama daldık bakalım akşama nere gider

7. bANA Çanağa gidecek gibi geldi hacim yeşil barları yapmış kağıtda satış bile görünmüyo ayak yapıyolar gibime geliyo izlemede kalalım

8.  Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    bANA Çanağa gidecek gibi geldi hacim yeşil barları yapmış kağıtda satış bile görünmüyo ayak yapıyolar gibime geliyo izlemede kalalım
    ihtimallerin dogru ama tuzak ta olabilir ytd

Sayfa 136/812 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •