Sayfa 166/579 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Ortak yazdım vakti zamanında... Ali Babacan parlatılmadan ekonomi daha beter olmadan covid pandemi süreci artı yazarken durum erken seçimle sonuçlanabilir diye... Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denendi. Ben erken seçimin çok şeylere gebe olduğunu düşünüyorum. Kasımda ABD başkanlık seçimi döneminde yapılabilir. Sayın CB nin halka hitabı seçim propagandası kıvamında, bir aydır bu böyle. Yeni kurulan partilere karşı yapılan hamleler 2023 için değil bence. Haklı olarak insanlar 3 sene varken niye şimdi diyecek. 3 yıl sonra kazanma ihtimali % 10 şu an kazanma ihtimali % 90 ise sizce seçim ne zaman olur. Bahçelinin ağzından çıkacak bir cümleye bakar, hiçte zor değil.
    2023'e kadar sureleri varsa simdi niye secim yapılıyor, bunun ekonomiye bir yük getireceği asikar, peki simdi seçim yapilsa bunlar icin ne degisecek dunyanin bize bakisi degisecek mi, kisacasi her sey kötüye giderken, ekonomik anlamda daha kötü olacagimiz barizken bu seçim karariyla asil amaclanan nedir acaba?

2. Ekonomik kıskacı ciddi anlamda çözecek en büyük hadise halkbank davasının çözümü bence. İktidar bunu farketmiştir umarım. Finansal anlamda bankacılığın rahatlaması ciddi katalizör etki sağlayabilir. 9 haziranda hızlı bir süreç başlarsa çözüm yakın. Temyiz vs devam etsede pozitif yansıma olacaktır. Az kaldı...

Isi o da ondan. Ulkeye sakin, insanlari germeyecek hukumet gerekiyor. Herkes sinir hastasi oldu boyle. Devamli bir hirlama.
    Her ne ise, su hisseyi de bir cakip kurtulsak bunlardan artik.

Ise bak ya. Kagit 14'de iken yuklu mallandik hedef verdik 23 TAV, 45 Pegi, 13 Tombik jubilemi yapacagiz dedik. Pegi hayli ustune gitti, hem o isi bitirdik, hem de Tombikten ona gecirdiklerimizi bitirdik. Lanet olasi tav 23'u vurdu, ordaki ve ustundeki mallarimi almadi. 2 gun orada kalsa bitirirdim. Asagi indi, bu sefer de "kervan yolda giderken duzulur" diye verdiklerimizi yerine koymak zorunda kaldik marj acildi diye.

Hic bitmeyecek birsey bu, devamli lagima bulasik kaliyorsun. 1 gun, 2 gun onun ustunde duracaktin be karabatak. Yine beni adamin hic bitmeyen secimine mecimine bulastirdin.

Yok bulasmam bu sefer. Boyle birsey olursa fiyata bakmadan verip cikiyorum kalan TAV'la Halki.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın Drexty, Babacan konusu, vekil transferi, sayın Bahçeli’nin tutumu ve reisin dünkü açıklamaları bunu bence netleştirdi. Trump durumu da iyi değil. Kısa sürede bir kavga bir söylem erken seçimi meşru hale getirecektir. Bunun tek gerekçesi ise ekonomi. Bir önceki belediye seçimlerinde reis kendi seçmeninden veya hizmet edilen kesimden gerekli desteği göremedi, geçen sürede pozitif bir yaklaşım gelmedi. Reis için bu erken seçim kritik önem taşımıyor, belkide devir etmek istediği için erken seçim yapılacak. Daha sonra daha kötüsü gelmeden.
    Bahçeli bugün ayakta Lakin 3 yıl sonra bahçeli ne durumda olur biz bilmiyoruz. hali ile Cb bunu biliyor görüyorda olabilir.Bahçeli olmadığı zaman mhp olmaz yani reis tek başına kalırki evlere şenlik. birde bu yönden bakalım istedim.? tabi kimseye ömür biçmiyoruz Allah bilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bahçeli bugün ayakta Lakin 3 yıl sonra bahçeli ne durumda olur biz bilmiyoruz. hali ile Cb bunu biliyor görüyorda olabilir.Bahçeli olmadığı zaman mhp olmaz yani reis tek başına kalırki evlere şenlik. birde bu yönden bakalım istedim.? tabi kimseye ömür biçmiyoruz Allah bilir.
    Harbiden birde o var. Bahçeli en son hastaneye yattığında ulusal kardiyoloji kongresinden takip eden dr lar ile konuşmuştum. Mitral klips kondu, ileri evre kalp yetersizliği durumu çok sıkıntılı demişlerdi. Allah gecinden versin birşey olursa siyasi çalkantı büyük olur.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ise bak ya. Kagit 14'de iken yuklu mallandik hedef verdik 23 TAV, 45 Pegi, 13 Tombik jubilemi yapacagiz dedik. Pegi hayli ustune gitti, hem o isi bitirdik, hem de Tombikten ona gecirdiklerimizi bitirdik. Lanet olasi tav 23'u vurdu, ordaki ve ustundeki mallarimi almadi. 2 gun orada kalsa bitirirdim. Asagi indi, bu sefer de "kervan yolda giderken duzulur" diye verdiklerimizi yerine koymak zorunda kaldik marj acildi diye.

Hic bitmeyecek birsey bu, devamli lagima bulasik kaliyorsun. 1 gun, 2 gun onun ustunde duracaktin be karabatak. Yine beni adamin hic bitmeyen secimine mecimine bulastirdin.
    Pandemide Migros’u izlediniz, çok ters şeyler olabilir. İyi senet muhafaza edilmeli. Mesela ben cuma Ereğli aldım 7,90 stop. Grafikleri bazı işaretler içeriyor, tav Pegi veya thy gibi değil, uçaklar yurt içinde hareket ederse tav beklenmeli. Tersine ucuz banka beklenmemeli.

Sayfa 166/579 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •