Sayfa 84/1003 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Viop - XIX

1. erken seçim nasıl olur ki. şu an seçim olsa akp yüzde 28 oy alır. seçim delilik olur.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Şöyle hisselerin temel analizini irdeliyorum da, borsaya açılan şirketlerin%90 ı çöp.
    Borsaya açılmayan şirketlerin karlılığı ve temeli mükemmel.
    Bankalar benim uzmanlık alanım olmadığı için onlar hakkında bir fikrim yok...
    ama diğerleri zaten yapacağını yapmış... buradan ya balon oluşacak, ya da geri çekilme beklenecek, ucuzlaması beklenecek. Başka çare yok...
    Ditaş hisse örneğini vereyim,
    Hissenin benim incelememe göre, değeri 16,36.
    Hisse 18 i görüp 16 ya geri çekildi, yani şuan ederinde.. onun altındaki her rakama hisseyi ucuzlatacak..
    Spk ya uygundur umarım, sadece hesaplama metaforudur... kaale almayın lütfen...

Mesela TCELL 28 TL
    TTKOM 12 TL

burada bir hareketlilik olabilir... hisseler fiyatlarına göre ucuz gözüküyor..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

3. Bist i dowla dax la karıştırmamak lazım ama suda var bankalar ve bist 30 hisseleri çok ucuz kaldılar ama o hisselerinde hareket edememeisinin sebebi yabancı çıkışı var yabancı gelmeden o kademeleri kim kaldıracak hangi yürek bilemedim yabancı gelirimi şu swap olayı ve dolar olayı kafa karıştırıcı yapısal bozulmalardan dolayı Dow ve dax a ayak uyduramiyor uz timsahlara yem olmamak lazım

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    537kontrat garanti long var ,bı zahmet 30kurus yukardan açılsın ,,,çok mu bişey istiyorum.
    evet çok istemişsiniz,3 kademe yukarıdan açsada bizde alsak

Bist için hiç bir sorun yok

1) Dow ile koreleyiz, çünkü fed, bastığı paralarla bist ten de alım yapıyor

2) adam son dakika 4.000 kontrat şort açtı, Sebep ---> çünkü aptalın teki (oysaki biz çok akıllıyız)

3) yabancı satıyormuş, eeee ne olmuş, alan olmadı mı ? Alan olmasa satamazdı

4) trend düşüş yönünde ---> olsun, çer çöp kağıtlar %1.000 kazandı

5) 106 bin olacaz, olsun adam kontratlarda makası açıyor da açıyor

SONUÇ: çoğğğ iyi yoldayız

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bist i dowla dax la karıştırmamak lazım ama suda var bankalar ve bist 30 hisseleri çok ucuz kaldılar ama o hisselerinde hareket edememeisinin sebebi yabancı çıkışı var yabancı gelmeden o kademeleri kim kaldıracak hangi yürek bilemedim yabancı gelirimi şu swap olayı ve dolar olayı kafa karıştırıcı yapısal bozulmalardan dolayı Dow ve dax a ayak uyduramiyor uz timsahlara yem olmamak lazım

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bundan sonra bist100 günlükte 20 ema aşağı kırılmadıkça short açmam. palaya para yedirmekten bıktım.

7.  Alıntı Originally Posted by demiranil50 Yazıyı Oku
    bundan sonra bist100 günlükte 20 ema aşağı kırılmadıkça short açmam. palaya para yedirmekten bıktım.
    günlük 20 EMA deneme yanılma yöntemiyle bulunmuş bir rakam mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    erken seçim nasıl olur ki. şu an seçim olsa akp yüzde 28 oy alır. seçim delilik olur.
    Baskın seçim
    Babacanlar davutlar felan muteber olmadan seçime girecek yeterlilikte olmadan
    Hazır tüm kötülüklrerin sebebide covid iken
    Zaten 3 yıl kalmış boşa geçen bi ömür
    Yeni yeniden yine beliki olur

Sayfa 84/1003 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •