Sayfa 232/643 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. karanlık odada 10 kademe daha düştük

Doğmamış çocuğa don biçilmez....Karanlıkta 10 kademe birden vermişler....Önce teknik olarak diğer batak kağıtlar gibi yükseliş trendi oluştursun arkası gelir ....Bu gün haraketler güzeldi ...

3. Gün sonu akd

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Doğmamış çocuğa don biçilmez....Karanlıkta 10 kademe birden vermişler....Önce teknik olarak diğer batak kağıtlar gibi yükseliş trendi oluştursun arkası gelir ....Bu gün haraketler güzeldi ...
    Gecen hafta alacaktım , diğer kağıtlarından kar almayı beklediğim için alamadım. Kısmet buguneymis , tüm gıdalar ve GYO lar ve birçok ivirzivir kağıtlar 2020 Şubat ayı rakamlarını yakaladi . 18-19 arası aefes hala çok ucuz Ağustos ayına kadar 24 görür tahminimce

5. Bu işlerden hiç anlamıyorum ama bugün fiyatların artma sebebi temettü için toplantı olması olabilir mi? Temettü kararı açıklandıktan sonra yükselme durdu zaten. Yarın da düşüş olur mu ki?

6.  Alıntı Originally Posted by oys14 Yazıyı Oku
    Bu işlerden hiç anlamıyorum ama bugün fiyatların artma sebebi temettü için toplantı olması olabilir mi? Temettü kararı açıklandıktan sonra yükselme durdu zaten. Yarın da düşüş olur mu ki?
    Genel kurulda temettü dağıtılmayacağının kararı Nisan sonunda alınmıştı. Bugün gelen bildirimin bir önemi yok.

7. Bugün bıraktığı gap benim gordugum bir kopuş gapidir. Kopus gaplari diplerde ve tepelerde olurlar ve hacimle desteklenmelidirler. Trend değişikliği habercisidir ve yakın zamanda doldurulmaz.

8. Hisseye para giriş çıkış nasıl acaba , para çıkışı varmı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 232/643 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •