trump tan ciddiye alınır birşey çıkmadı.
S&P deki 3120 civarı hedef devam. Tabi abd borsası en yakın teknik hedefe küt diye çıkmıyor veya inmiyor, günler haftalar alıyor. Sevdiğim yanı, aradaki sürpriz gelişmelerle zamanlama veya boyut bir miktar değişsede, hedefe eni sonu varıyor.
(S&P nin reklamını yapıp duruyorum, ülkeye kötülük bu yaptığım. BIST yönetimi temiz, ahlaklı ve KAPASİTELİ insanlardan oluşsaydı, yalana yalana S&P den bahsetmezdik. Tüm dünya BIST den bahsederdi. Yapmaları gereken şeylerde az ve çok basit. Manipulatörleri yakala(bu kısmı yapıyorlar ama ortağı olan PATRONLARI yakalamıyorlar, ayrıca manipulatörden para tahsilatı yapmıyorlar, ağır ceza vermiyorlar), soyulanlar adına manipulatörden parayı tahsil et, soyulanlara dağıt. Spekülatörlerin ekonomik sebebi olmayan abartılı hareketlerine izin verme, fon oluştur, orta-uzun vade trend dönüşlerindeki abartılı satış ve alışlarda karşı bacağı oluştur. Hepsi bu kadar ve yapan borsalar var. Örnekler var. Bu ülkede her alanda durum aynı rezillikte. Ha BIST, ha ülke.)
abd Borsasında yaklaşık 20 saat boyunca alım satım var gibi.
abd nin yahudi finans devleri bir tek newyork da ve london da yok. Hong kong, tokyo ve singapur dada büyük merkezleri var. abd kapalıyken oralardan işlem yapıyorlar. Vardiyalı çalışma gibi bir şey. yahudi olmayan finans şirketleri figüran olmalı.
Uzun vade trendleri yine yahudi finans devleri, abd kapalı iken dünyadaki şubeleri aracılığı ile belirliyordur.
Hoş yapay zekalar yeterince gelişti, insana gerek duymadan 24 saat alım satım yapabilirler. Trend belirleyenlerin yapay zekâları için sorun yok. Alt sınır üst sınırı ve süreyi yapay zekaya ver. Alt sınıra yaklaştıkça alsın, üst sınıra geldikçe satsın. Hali ile para basma makinası gibi çalışsın.
Nasıl olsa onlardaki kadar para ve hisse kimsede yok. Başkaları trendi değiştiremezler, paraları yetmez.
Peki biz kimiz.? Arslan(yahudi devler) mandayı yerken(ülkelerin emeği) kenardan küçük kırıntıları çarpmaya çalışan çakal yada kargalarız. Yetenek, tecrübe ve cesaretimiz ölçüsünde kendimizi arslana öldürtmeden(batmadan) karın doyurmaya çalışıyoruz.
.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri